Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Свято душі і віри!

У залі кінотеатру «Современник», що у Дніпрорудному, людно та гамірно. Місця займають сивочолі бабусі й дідусі. А привід зібратися у дружньому колі справді великий –Дніпрорудненській первинній організації дітей війни виповнюється 10 років. Квапляться і гості, а саме: голови районної ради та райдержадміністрації Сергій Джуган та Сергій Грачов, міський голова Євгеній Матвєєв та секретар міськради Ірина Ручка, голови сільради та ветеранської організації с. Балки Марія Радченко та Валентина Гончаренко (адже 350 дітей війни села входять саме до міської організації), представники обласної організації дітей війни Тетяна Машанова та Віктор Богданов, голова територіальної організації ветеранів Лідія Козлова, представник міського відділення пенсійного фонду Любов Чернишова та інші.

Вели це чудове свято голова організації дітей війни Микола Лаврентійович Бондаренко та його заступник, голова ветеранської організації м. Дніпрорудне Катерина Василівна Бруснік. Ведучі приготували невеличкий звіт про діяльність організації за 10 років, розповіли про буденні справи дітей війни, заходи, які вони приймають для благоустрою рідного міста, про їхнє невгамовне прагнення мати гідне життя хоча б на заслуженому відпочинку...

Цього дня звучали і щирі слова привітань та вдячності тим людям, котрі невільно пожертвували своїм дитинством у часи Великої Вітчизняної війни та відбудови. Як і на кожних іменинах, а тим паче ювілеї, не обійшлося без приємних подарунків. Керівники району замовили для організації масляний радіатор, аби у приміщенні, як то кажуть, «штабу» завжди було тепло, а Дніпрорудненська міська рада встановила у ньому телефон та подарувала екзотичну пальму. Представники обласної організації дітей війни привезли творчі подарунки: гімн та вірш.

Наостанок місцеві артисти та вокальні колективи влаштували душевний концерт для всіх присутніх. Звучало чимало рідних серцю пісень, які мимоволі вели наших бабусь і дідусів дорогами спогадів і хороших, і тих, які полишили їх найсвятішого – дитинства.

Вітаємо Дніпрорудненську первинну організацію дітей війни з чудовим ювілеєм! Нехай усі ваші прагнення та починання обов’язково втіляться у життя! Міцного здоров’я, шани, благополуччя та віри у краще майбутнє!

Анна ШАПОВАЛОВА

 

 

четвер, 26 Квітня 2012 16:04 | Переглядів: 930

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]