Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

До уваги мешканців району!

Нещодавно, на автозаправній станції, розташованій у місті Василівка, стався прикрий конфлікт між місцевим жителем та мешканцями Львівської області. 19 серпня 2016 року о 21 годині 30 хвилин до Василівського ВП ГУНП в Запорізької області надійшло повідомлення зі служби «102» від невідомого чоловіка про те, що на АЗС «ВОГ» в місті Василівка невідомі вчинили сварку. На місце події виїхала слідчо – оперативна група відділу поліції.

Було встановлено, що на територію АЗС заїхали випити кави три волонтери з Львівської області та їхній водій. У цей же час туди на скутері під`їхав місцевий мешканець 1994 року народження зі своєю дівчиною. На скутері молодик прикріпив муляж номеру «777» де був намальований прапор РФ. Помітивши це, до нього підійшли двоє львів’ян, після чого між ними та скутеристом виник конфлікт. Останній зателефонував своїм знайомим, які невдовзі під`їхали до АЗС. Почалася бійка. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Особи учасників події встановлено. Триває досудове розслідування кримінального провадження. (за матеріалами сайту:wog.ua)

Шановні земляки! Керівництво та депутатський корпус Василівської районної ради засуджує будь-які дії, що мають провокаційний чи екстремістський характер та призводять до загострення суспільно-політичної обстановки в регіоні.

Вважаємо інцидент ганебним та прикрим непорозумінням, що завдає удару по іміджу Василівського району, як території «розуму та стабільності».

В умовах розгортання військового конфлікту на сході України та в умовах відносного спокою в південних областях всі свідомі громадяни мають давати відсіч безглуздю та безвідповідальності.

Звертаємось до жителів Василівського району з проханням бути толерантними, виваженими та людяними.

Вимагаємо від загальноосвітніх та навчальних закладів району провести розʼяснювальну роботу в учнівському та молодіжному середовищі на предмет посилення патріотичного виховання.

 

 

понеділок, 22 Серпня 2016 12:16 | Переглядів: 473

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]