Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

І знову перемога

З 17 по 21 серпня старша група зразкового хореографічного колективу Василівської музичної школи «Каприс» прийняла участь у Національному Сорочинському Ярмарку, який проходив в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області, на батьківщині Миколи Гоголя. Ці 5 незабутніх дні провели дуже активно та цікаво. У перший день Ярмарку побували на концерті українського поп-гурту DZIDZIO, де змогли «запалитися» та потанцювати від душі.

Другий день почався з відвідування санаторно-курортний комплексу «Миргород», перлини України, української Швейцарії, який розташований на річці Хорол, де діти змогли полюбуватися краєвидами коли каталися на катамаранах. Потім на Великих Сорочинцях під оплиски представили три танці «Гопак», «Березнянка» та «Єврейський».

А третій день був самий відповідальний. На Великій сцені зразковий хореографічний колектив «Каприс» прийняв участь у Конкурсній програмі Ярмарку гідно представив м.Василівка та Василівський район зайнявши перше місце з номерами «Березнянка» та «Єврейський». Спонсори привітали дітей з перемогою та нагородили грамотою за перше місце у Національному Сорочинському Ярмарку, дипломом за активну участь, а також морозивом, солодощами та сувеніром народного гончарного мистецтва.

На четвертий день нас привітала столиця українського гончарства смт. Опішня Зіньківського району Полтавської області. Діти відвідали Національний музей заповідник українського гончарства та прийняли участь у майстер класі по виготовлені власних виробів.

І на п’ятий день ми відвідали Сорочинській Ярмарок де зробити покупки рідним та близьким, які чекали нас дома з перемогою та ВІРИЛИ В НАС.

Батьки колективу, діти та керівництво музичної школи висловлюють велику подяку спонсору - депутату Василівської районної ради Каліману Сергію Анатолійовичу. Одним із свідчень цього стала реальна допомога хореографічному колективу Василівської музичної школи «Каприс».

У кожного, хто побував на Сорочинському Ярмарку назавжди залишаються спогади про славну історію Опішні, талановитих людей та чарівну природу, яка полонить серця гостей.

 

 

 

вівторок, 23 Серпня 2016 08:00 | Переглядів: 565

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]