Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Свято виряджання призовників на службу у Збройні сили України

Сьогодні Василівщина виряджала своїх славних синів на службу до лав Збройних сил України. Святковий захід присвячений цій визначній події відбувся в центрі культури та дозвілля м. Василівка. 22 юнаки будуть боронити спокій рідної землі у різних військових частинах за місцем служби. Розпочався захід у переповненому залі під урочисте внесення Державного Прапору за участі курсантів Запорізького ліцею-інтернату «Захисник».

На початку до новобранців звернувся перший заступник начальника Запорізького обласного військового комісаріату Юрій Трофименко.

Теплими словами підтримали юнаків заступник голови Василівської районної ради Андрій Дашковський та голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко.

Простими людяними словами учасник бойових дій у зоні АТО Володимир Бойченко дав юнакам свій наказ – щоб розбирати автомати і кулемети довелось тільки на учбових полігонах.

Скорботною хвилиною мовчання всі присутні у залі: батьки та родичі призовників, учнівська молодь, пересічні громадяни вшанували світлу памʼять наших воїнів – земляків загинувши в зоні АТО.

Далі, від настоятеля церкви Святих Петра і Павла протоієрея Валерія Галущенка призовники отримали традиційне благословення.

Але особливим благословення для всіх присутніх виявилося батьківське, що прозвучало із вуст Сергія Ужина, батька одного з призовників. Саме він розділив з усіма юнаками хліб, як символ благополуччя та щасливого повернення.

Приємними подарунками всім присутнім у залі стали номери художньої самодіяльності від аматорів сцени районного будинку культури.

 

п'ятниця, 30 Вересня 2016 16:10 | Переглядів: 523

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]