Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

«Гідним Слави Героїв!» - концерт до Дня Захисника України

Сьогодні у Василівському центрі культури та дозвілля відбувся святковий концерт до Дня захисника України. Присутніх привітали заступник голови районної ради Андрій Дашковський, перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Устименко, Василівський міський голова Людмила Цибульняк.

Це свято встановлене 14 жовтня 2014 р. указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Подяку голови Василівської районної ради за високий професіоналізм, сумлінне ставлення до службових обов’язків та з нагоди Дня захисника України висловлено Вандишеву Володимиру Івановичу- викладачу предмету «Захист Вітчизни» комунального закладу «Василівська гімназія «Сузір’я» - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Василівської районної ради Запорізької області.

Грамотами Василівської районної ради за особистий внесок у захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та безпосередню участь у антитерористичній операції та з нагоди святкування Дня захисника України нагороджено Кордупу Максима Вікторовича - старшого сержанта запасу, учасника антитерористичної операції та Пилипенко Сергія Миколайовича - солдата запасу, учасника антитерористичної операції.

Захиснику Вітчизни, Герою нашої нації, Гідному слави Героїв, присвячено було концертну програму. Така маленька лепта, яку ми вносимо у повсякденне життя наших Героїв з вдячністю за наш спокій, за їх відвагу та патріотичний дух, яким гордитимуться нащадки нашої нації.

Після заходу керівництво району та міста і всі бажаючі поклали квіти до пам’ятного знаку та меморіалу загиблим.

 

середа, 12 Жовтня 2016 16:03 | Переглядів: 441

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]