Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

ТВОРЧІСТЬ

12 жовтня КПНЗ «Центр ДЮТТ» ВРР ЗО зустрічав колег з усієї Запорізької області – учасників обласного семінару з науково-технічної творчості. Тема семінару, який підготував та провів педагогічний колектив Центру: «Розвиток природних здібностей та обдарувань дітей та учнівської молоді засобами національно-патріотичного виховання під час роботи у гуртках науково-технічного напрямку позашкільного навчального закладу».

Гостей та організаторів заходу привітали начальник відділу освіти Василівської райдержадміністрації Задорожна Н.В., директор КЗ «НМЦ» ВРР ЗО Нестор А.В., завідувач методичним кабінетом ЗОЦНТТУМ «Грані» Лукашева А.О., ветеран позашкільної освіти Запорізької області Заруба С.П. та заступник Василівського міського голови Джуган Н.В., яка вручила Сертифікат на отримання стипендії міського голови І ступеню вихованцю авіамодельного гуртка (кер. Савченко С.В.) Співаку Євгену.

Після теоретичної на гостей чекала змістовна практична частина, яка складалася з майстер-класів по виготовленню: повітряного змія з паперу (керівник гуртка Маковоз А.В.), моделі планера з паперу (керівник гуртка Савченко С.В.), квітки «Мак пам’яті» (керівник гуртка Цюра І.В.) та креативної фоторамки (керівник гуртка Лобода Л.М.). Не кожен день побачиш дорослих, які з таким захватом запускають планер та повітряний змій з паперу, зроблені власноруч. Ті, хто вибрав для себе виготовлення креативної фоторамки та квітки, також отримали естетичне задоволення від роботи з природними матеріалами. Тож під час роботи на цьому семінарі «усяк знайшов на свій смак».

Підсумком вдало проведеного семінару було вручення Подяк КЗ «ЗОЦНТТУМ «Грані»» ЗОР колективу та директору КПНЗ «Центр ДЮТТ» ВРР ЗО Дашковській О.А. за високий організаційно-методичний рівень проведення обласного семінару з науково-технічної творчості учнівської молоді.

 

 

 

середа, 12 Жовтня 2016 16:30 | Переглядів: 517

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]