Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Стартував благодійний телемарафон до Дня захисника України та Дня Збройних Сил України

Допомога захисникам Батьківщини – обов’язок кожного свідомого громадянина. У сучасних складних умовах життя нашої держави, всебічна підтримка учасників Антитерористичної операції на Сході України – надзвичайно важлива задача суспільства. За підтримки Запорізької облдержадміністрації, 14 жовтня стартував благодійний телемарафон до Дня захисника України та Дня Збройних Сил України. 

Сьогодні голова районної ради Денис Калінін взяв участь у  засіданні організаційно-методичної наради з питань проведення обласного благодійного телемарафону. 

Одним з головних питань, які були обговорені членами оргкомітету стало визначення порядку механізму збору та цільового використання коштів телемарафону. Представники ОДА наголосили, що кошти, які будуть зібрані на окремій території, залишаться у розпорядженні території та підуть виключно на допомогу бійців даної територіальної громади. Тож, гроші, зібрані силами представників Василівського району, будуть спрямовані на допомогу учасникам АТО Василівщини.

Обговорено також основні ідеї телемарафону, зокрема: допомога бійцям у сферах медичної чи соціальної адаптації; підтримка громадських організацій учасників та ветеранів АТО; підвищення ініціатив щодо популяризації військової служби та патріотичного виховання підростаючого покоління.

Акцентовано увагу на тому, що проведенням телемарафону та розподілом коштів, відповідно потреб кожної території, займатимуться безпосередньо громадські організації учасників АТО за підтримки органів влади.

Питання соціалізації демобілізованих бійців, на сьогодні, гостро стоїть необхідною умовою їх адаптації у суспільстві, після участі у бойових діях та захисті територіальної цілісності нашої держави.

Головна мета теперішнього благодійного телемарафону – консолідація суспільства та посилення соціального захисту учасників АТО.

Не залишайтесь байдужими до долі українських воїнів-захисників!

вівторок, 18 Жовтня 2016 16:45 | Переглядів: 528

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]