Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Напередодні ухвалення бюджету області – 2017 керівники облради знайомляться з проблемами територій

Перед прийняттям бюджету 2017 року з нагальними потребами Василівського району ознайомився заступник голови обласної ради Владислав Марченко. У робочій поїздці Владислава Петровича взяв участь голова районної ради Денис Калінін. Першим об’єктом, який в ході робочої поїздки відвідав Владислав Марченко, стала Дніпрорудненська спеціалізована школа I-III ступенів «Талант».

Серед потреб школи - ремонт системи опалення будівлі, басейну, спортивної зали. За словами дирeктора школи Олeни Здор, завдяки фінансуванню з обласного бюджету, сьогодні виконуються роботи з будівництва власної газової котельної, що дозволить суттєво економити кошти при сплаті за тепло шкільної будівлі, площа якої перевищує 2000 кв.м. Оглядаючи будівлю школи, заступник голови облради особливу увагу звернув на спортивну залу. Приміщення повністю без опалення, вікна у стелі частково відсутні - замість них для захисту від опадів постійно перестеляють плівку.

Владислав Марченко відзначив, що існуючі умови унеможливлюють заняття фізичними вправами у спортивній залі.

- Це не нормально, що у школі вимушені проводити заняття при температурі 6 градусів тeпла. Це добре, що силами керівного та викладацького складу школи учні мають змогу займатися боксом, шахами та іншими спортивними іграми поза зали, але цю проблему потрібно вирішувати, - зазначив заступник голови облради.

Ще одне побажання школи – сприяння капітальному ремонту приміщень басейну, який згідно кошторису коштує 35 млн.грн. Протягом трьох років приміщення не опалюється, комунікації не працюють, і єдиний в Дніпрорудному комплекс з двома басейнами, що знаходиться на території школи, занепадає.

Маючи нагоду звернутися до обласної влади, Дніпрорудненський міський голова Юрій Коробов звернув увагу заступника голови Запорізької облради Владислава Марченка на аварійний стан водоводу. Неодноразово місто зверталося до профільних департаментів та підрозділів облдержадміністрації з цією проблемою Та єдиним рішенням був «латочний» ремонт. Водовід постійно протікає і потребує заміни. Заступник голови облради відзначив не якісний наявний ремонт та уточнив наявність висновків, проектно-кошторисних документів, попередніх розрахунків. Міський голова відмітив, що необхідно замінити близько 3 км водоводу і орієнтована вартість робіт складає 11,6 млн.грн., а проект знаходиться на експертизі в філії ДП «Укрдежбудекспертиза» у Запорізькій області.

Проектна документація з проведення ремонтних робіт, а саме – утеплення будівлі в розробці у фізкультурно-оздоровчому клубі «Таврія» (м.Василівка). У поточному році вдалося замінити вікна та двері, планується утеплити покрівлю та саме приміщення ззовні.

В процесі розв’язання – проблема з ремонтом покрівлі будівлі дитячого відділення Василівської центральної районної лікарні. Станом на 01 грудня 2016 року проектно-кошторисна документація 3 тижні тому успішно пройшла експертизу на суму 1,5 млн.грн. Роботи розпочнуться після проведення тендерних процедур та виділення коштів.

Наприкінці поїздки Владислав Петрович зустрівся з активом району де дав відповіді на запитання та ще раз обговорив проблеми району.

 

 

понеділок, 05 Грудня 2016 10:26 | Переглядів: 863

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]