Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Позитивні зміни у роботі служби зайнятості вже сьогодні

Зараз, головна мета служби зайнятості - щоб кожен українець мав достойну роботу із гідною заробітною платою, а кожен роботодавець був забезпечений кваліфікованими кадрами, які працюють на розвиток країни. Так, з початку року за сприяння Василівського районного центру зайнятості працевлаштовано близько 1,5 тис. безробітних та осіб, що шукали роботу. Окрема увага служби зайнятості приділяється працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб, інвалідів та демобілізованих учасників АТО, бо це ті категорії людей, які потребують особливої уваги та допомоги в інтеграції на ринку праці та адаптації до умов мирного життя.

Завдяки плідній співпраці з роботодавцями нам вдалося збільшити кількість вакансій на 23,7%. Зросла кількість осіб, що приймали участь у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру, на 25%. Адже, одночасно це допомога громадам у виконанні суспільно-корисних робіт, а людині – додатковий заробіток.

 Сьогодні клієнт служби зайнятості №1 - роботодавець. Ми надаємо роботодавцям широкий спектр послуг щодо підбору персоналу абсолютно безкоштовно. Шановні роботодавці, до Ваших послуг:

 - єдина всеукраїнська база шукачів роботи, яка постійно оновлюється;

- можливість проведення профвідбору претендентів;

- можливість організації попереднього профнавчання або стажування;

- фінансова допомога при прийомі на роботу окремих категорій громадян;

- можливість організації громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Служба зайнятості вже сьогодні реформується і покращує свої сервіси. Зокрема, запроваджуються та освоюються нові сучасні технології – відеорезюме для безробітного, відеопрезентація вакансії для роботодавця, он-лайн співбесіда, комунікація із безробітними через соціальні мережі тощо.

В рамках реформи служба зайнятості пішла на серйозну реорганізацію структури - планується зменшення (майже на 40%) адміністративно- господарського персоналу базових центрів зайнятості. Ці функції будуть передані до обласних центрів, що дозволить суттєво зменшити документообіг. Разом з тим, буде збільшено кількість фахівців, які безпосередньо надають послуги населенню та роботодавцям. Це дозволить покращити якість надання, таких послуг. Також, для мінімізації адміністративного навантаження, базові центри зайнятості втратять статус юридичних осіб, замість них будуть створені філії.

Ми покращуємо свої сервіси і переходимо на абсолютно нові принципи роботи. Це стосується як обслуговування клієнтів, так і внутрішньої організації праці. Зокрема, всі закупівлі в центрах зайнятості (як товарів, так і послуг) відбуваються відкрито - через систему «Прозоро».

Служба зайнятості - сервісна установа, яка виконує вкрай важливу соціальну функцію, допомагаючи людям. Ми завжди відкриті для співпраці.

 

вівторок, 06 Грудня 2016 14:57 | Переглядів: 406

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]