Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Виїзний тематичний короткостроковий семінар «Фінансовий контроль як превентивний антикорупційний механізм. Електронне декларування» для державних службовців

В рамках виконання плану-графіка навчання на 2017 рік, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 26.12.2016 № 750, Запорізьким центром перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій 16 лютого 2017 року було проведено виїзний тематичний короткостроковий семінар

«Фінансовий контроль як превентивний антикорупційний механізм. Електронне декларування» для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, посадових осіб юридичних осіб публічного права та депутатів місцевих рад Василівуського району.

Відкрив семінар голова районної ради Денис Калінін. Зі вступним словом щодо мети навчання до присутніх звернулася директор Запорізького центру перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів Любов Яновська. Далі семінар продовжила заступник директора – начальник навчально-організаційного відділу Запорізького центру перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів Ольга Курносова та проінформувала учасників навчання про перші кроки електронного декларування, а саме: надала визначення суб’єктів декларування, типи електронних форм декларацій та спосіб їх подання через персональний електронний кабінет декларанта з використанням електронного цифрового підпису.

Головний спеціаліст з питань запобігання і виявлення корупції Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Наталія Славова більш детально проінформувала про особливості заповнення електронної форми декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Акцентувала увагу на відповідальності декларантів за неподання декларації і умисне приховування даних, можливості подання виправленої декларації за ініціативою декларанта тощо.

Учасниками навчального заходу стали 150 осіб. Під час семінару слухачі мали змогу отримати вичерпні, ґрунтовні відповіді на всі свої питання.

 

 
 

 

четвер, 16 Лютого 2017 13:31 | Переглядів: 551

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]