Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

СК «Хорта» відкрила у Василівці спортивну секцію для пенсіонерів

На базі Василівського ФОК «Таврія» відбулося перше заняття нової оздоровчої групи для літніх людей. Ініціативу проявили самі пенсіонери, а от втілити ідею в життя допоміг голова правління спортивного клубу «ХортА» Антон Карнаух, до якого люди похилого віку звернулися за підтримкою. СК «Хорта» придбала необхідний інвентар для оздоровчої групи, а також допомогла знайти досвідченого інструктора, який двічі на тиждень буде проводити заняття в фізкультурній групі. 

У програмі – скандинавська ходьба, лікувальна фізкультура, оздоровча гімнастика та інші комплекси вправ, які допоможуть людям похилого віку зміцнити здоров’я і підтримувати себе в тонусі. Вже на перше заняття зібралося більше десятка активних пенсіонерок міста Василівка. До процесу в секції підійшли ґрунтовно – запросили медпрацівника, і перед тим як приступити до тренувань, перевірили тиск та пульс у всіх бажаючих займатися. «Перевірку на міцність» пройшли всі, і з задоволенням приступили до вправ. А після зробили фото на пам’ять. Радісні посмішки на обличчях найкращий доказ того, що покладено початок чудовій справі!

 У нову оздоровчу секцію на базі ФОК «Таврія» запрошують всіх бажаючих. Заняття проходять на безкоштовній основі. Планують, що в теплу пору року заняття будуть проводити на свіжому повітрі.

 Відзначимо, що це не перший проект, успішно реалізований СК «Хорта» в Василівському районі. Серед найбільш масштабніших заходів – турнір «Новачок» для юних борців, «Олімпійськи день», забіг до Дня Перемоги, а також постійна підтримка спортивних секції з боротьби, сумо та інших напрямків. Активно ведеться не тільки спортивна, а й соціальна робота. Зараз за ініціативи Антона Карнауха «ХортА» реалізує на базі Василівської районної лікарні програму «Парасолька», в рамках якої буде повністю облаштовано палату для новонароджених дітей, від яких відмовилися батьки.

четвер, 23 Лютого 2017 10:41 | Переглядів: 590

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]