Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Плідна співпраця

Соціальна сфера — особлива галузь, бо її працівники одними із перших зустрічаються не лише з радісними подіями в житті людей, а й з проблемами. У нашому районі багато років працює КУ «Теритоіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» який, зокрема опікується проблемами людей похилого віку.

19, 22 та 24 лютого, на базі Відділення соціально-побутової адаптації терцентру, в рамках співпраці по наданню безоплатної первинної правової допомоги соціально вразливим категоріям населення, відбулися зустрічі пенсіонерів з працівниками Василівського бюро безоплатної правової допомоги. Під час зустрічей, працівникам бюро було задано безліч запитань.

Заступник начальника бюро Давиденко Н.П. розповіла про нагальні проблеми, що турбують літніх людей: «Людей турбує перш за все питання призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. Також у всіх на устах медична реформа – обрання сімейного лікаря. З цього приводу хотіла б зупинитись на деяких ключових моментах. Медична реформа передбачає, що кожен має вибрати того лікаря якому може довіряти. Вибір лікаря не пов'язаний з місцем реєстрації пацієнта. Пацієнт і лікар підписуватимуть декларацію про вибір лікаря пацієнтом. Однак якщо людина свідомо відмовиться підписувати декларацію, їй доведеться з власної кишені сплачувати лікування у сімейного лікаря. Уся допомога на рівні первинної ланки буде покриватись страховими коштами Національної служби здоров’я України та надаватиметься безоплатно так само, як й екстрена допомога.»

Після плідної бесіди, відвідувачі центру запросили правників на млинці, і всі разом, у злагоді, в теплій, дружній атмосфері, бажаючи благополуччя й довголіття, відсвяткували давнє слов’янське свято Масляну.

 

середа, 01 Березня 2017 16:53 | Переглядів: 418

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]