Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Змініть життя дитини - візьміть її в родину!

Кожна дитина від народження і до повноліття потребує турботи і любові своїх близьких, рідних, а особливо батьків. Та інколи стається так, що дитина залишається одна зі своїми проблемами, страхами, тривогами. І в повсякденному житті, долаючи труднощі вона плекає надію. Надію про тепло материнських рук, лагідну посмішку та надійне татове плече. Нажаль, на даний час, не всі дітки виховуються в сім’ях, 

не всі знають що таке тепло та затишок рідної домівки, смачна мамина вечеря... Тому всі зусилля працівників центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді направлені на пошук кандидатів у прийомні батьки, які б змогли взяти на виховання дитину-сироту або позбавлену батьківського піклування, подарувати їй свою любов, ласку та впевненість у завтрашньому дні. Адже інтернатні заклади не дають можливості підготувати дітей до самостійного життя, діти зростають без батьківської турботи та частково ізольовані від соціуму. Фахівці Центру, які є небайдужими до існуючої проблеми соціального сирітства, проводять пропаганду сімейних форм виховання в громаді, серед сімей з дітьми, які є осередком виховання дитини в суспільстві.

Отже, прийомна сім’я – це сім’я, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На даний час у Василівському районі функціонує 7 прийомних сімей в яких виховується 19 прийомних дітей.

Якщо Ви не байдужі до долі дітей залишених без батьківського піклування за додатковою інформацією звертайтесь до центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за адресою: м. Василівка, провулок Шкільний, 5, або телефонуйте за номером 7-22-08 ).

 

Фахівець із соціальної роботи Анастасія Міночкіна

 

понеділок, 13 Березня 2017 14:31 | Переглядів: 434

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]