Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

18 березня – День працівника податкової та митної справи України

Шановні працівники податкової служби прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - День працівників податкової та митної справи України! Враховуючи значну роль органів доходів і зборів у забезпеченні єдності і цілісності податкової та митної політики держави Указом Президента України від 11-го жовтня 2013-го № 554/2013 встановлено професійне свято «День працівника податкової та митної справи України», яке тепер відзначається щорічно 18-го березня.

Стратегічною метою податкової політики є створення в Україні стабільної податкової системи, яка б забезпечила достатній обсяг надходжень платежів до бюджетів усіх рівнів, ефективне функціонування економіки держави, справедливий підхід до оподаткування всіх категорій платників податків, а також створення умов для подальшої інтеграції України у світове співтовариство.

Вашу роль у реалізації податкової політики, формуванні бюджетів різних рівнів важко переоцінити. Від вашого вміння, професійності в значній мірі залежить наповнення державної казни, виконання важливих соціально-економічних завдань не тільки нашого району, а й України в цілому.

Вірю, що Ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню доброчесного і неупередженого ставлення до платників податків, подальшій розбудові податкової служби, її модернізації, зміцненню засад прозорості та зрозумілості дій податківців, піднесенню авторитету Вашої професії.

Сердечно бажаю Вам принциповості і відповідальності в повсякденній роботі. Нехай кожен день наповнює Вас енергією оновлення, дарує оптимізм і наснагу Вам і вашим родинам – міцного здоров'я, щастя, нових професійних досягнень та благополуччя.

 

 

З повагою

Голова районної ради Д.С.Калінін

п'ятниця, 17 Березня 2017 16:09 | Переглядів: 404

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]