Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відвідали матерів загиблих земляків-Героїв

Сьогодні, напередодні Дня матері, голова районної ради Денис Калінін разом з головою райдержадміністрації Валерієм Кошеленком та Верхньокриничанським сільським головою Сергієм Яворським відвідали Пономарьову Наталію Аттиківну, маму загиблого в зоні АТО Мамасуєва Романа Михайловича, який служив в роті радіаційного, хімічного та бактеріологічного захисту і 22 грудня 2016 року героїчно загинув в результаті кульового поранення під м.Авдіївка Донецької області. День матері - одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства.

Але є особлива категорія наших жінок-матерів – тих, хто втратив своїх дітей, які героїчно загинули, захищаючи наше мирне життя, нашу країну.

Керівники району висловили подяку мамі Героя за виховання справжнього патріота, який, не вагаючись, встав на захист рідної України і віддав найдорожче – своє життя.

Також було направлено вітальні листівки з Днем матері матерям району, які втратили своїх синів у зоні АТО.

Спасибі Вам, дорогі наші матері, за Ваші серця, за Вашу турботу і відданість за своїх дітей, за виховання справжніх Героїв!

 

 

субота, 13 Травня 2017 18:16 | Переглядів: 423

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]