Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

У бібліотек - свято новосілля!

Сьогодні громада міста Василівка отримала чудовий подарунок – нове приміщення для двох бібліотек, для дорослих та дітей. Два місяці тривав капітальний ремонт колишнього приміщення центральної районної аптеки. І, ось нарешті сталося! З нетерпінням чекали переїзду бібліотек їхні читачі, бібліотекарі та мешканці міста. Зручне розташування та гарно відремонтоване приміщення з першого погляду приваблюють до себе.

Щирі вітання на адресу колективу бібліотекарів лунали від голови Василівської районної ради Дениса Калініна та голови райдержадміністрації Валерія Кошеленко. Очільники району побажали бібліотекарям докласти всіх зусиль для того, щоб бібліотеки стали справжнім культурно -просвітницьким осередком для дітей, молоді та дорослих.

У свою чергу керівник районної бібліотечної системи Валентина Усова подякувала Денису Сергійовичу і депутатському корпусу районної ради за таку можливість. Нарешті у свій 80-тий ювілей бібліотеки отримали гідне приміщення. Валентина Федорівна раділа і дякувала всім хто долучився до доброї справи, що відтепер буде можливість спілкуватися із користувачами, проводити цікаві зустрічі, презентації книг, прем’єри, адже бібліотека сьогодні це і центр дозвілля і духовного спілкування краян.

На свято завітали і колеги із бібліотек міста Запоріжжя, учасники літературного гуртка «Ліра», читачі бібліотек та жителі міста. На свою честь бібліотекарі отримали щирі віршовані поздоровлення, пісні і цінні подарунки.

 

 

вівторок, 16 Травня 2017 14:04 | Переглядів: 848

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]