Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Туристичний ярмарок "Запоріжжя - місце щастя"

27 травня в м.Запоріжжя відбувся II Туристичний фестиваль. На ярмарку були представлені туристичні об'єкти, заклади культури, готелі, бази відпочинку, пансіонати, санаторії, хостели, заклади сфери харчування, зелені садиби, пізнавальний туризм, етнотуризм, екстремальний туризм, пляжний туризм і т. д.

Також на Фестивалі відбулась презентація нових туристичних маршрутів, зустрічі з відомими мандрівниками, розважальні програми для дітей і дорослих, розіграш путівок та призів від учасників фестивалю, показові виступи представників екстремальних видів спорту, презентація туристичної літератури, виступи колективів та багато іншого.

Місцеві майстри дивували різноманітними поробками і кулінарними витворами: наливками, консервацією, сирами.

Уперше взяли участь в ярмарку представники туристичної галузі з інших регіонів України: свої намети виставили Київ, Кропивниччина, Полтавщина тощо.

Завзято "піарилася" перлина запорізького степу - "Садиба Попова", де на туристів чекають у будь-яку пору року. Серед поліграфічної продукції, яку представив на ярмарку цей музейний комплекс, були навіть розмальовки з видами замку Попових для малечі.

Туристичний ярмарок "Запоріжжя - місце щастя" відбувся удруге. Тепер залишилося дочекатися його, так би мовити, практичних результатів - проданого туристичного продукту. Минулого року прямо на ярмарку було укладено 200 попередніх контрактів. За словами директора Департаменту туризму ЗОДА Владислава Мороки, цьогоріч, виходячи з кількості учасників і рівня організації, сподіваються, щонайменше, на півтисячі угод. Тим більше, що всі туристичні групи, які були сьогодні в Запоріжжі, відвідали ярмарок на площі Маяковського, оскільки турагенції включили його до своїх маршрутів. Тож слава про запорізький туризм має цього літа розлетітися якщо не світом, то всією Україною - точно.

Фестиваль зміг об’єднати масив обласного туристичного потенціалу від азовських берегів до самого Запоріжжя.

 

 

 

понеділок, 29 Травня 2017 13:39 | Переглядів: 390

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]