Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Акція "Допоможемо дітям" 2012

Районна благодійна акція "Допоможемо дітям 2012", яка проходила в рамках VІІ Всеукраїнської акції "Серце до Серця", закінчилася. Організатор акції на території Василівського району - районне відділення Товариства Червоного Хреста України. Акція мала за мету розвиток молодіжного і дитячого волонтерського руху, збір благодійних внесків для допомоги хворим дітям Василівського району. Акція проходила за підтримки райдержадміністрації, районної ради.

Дуже відрадно, що активно відгукнулися і виявили бажання допомогти хворим дітям. Значні суми коштів зібрали волонтери у колективах РДА, районної ради, місцевих рад, районного центру зайнятості, податкової інспекції, РБТІ, Пенсійного фонду, інших державних установ, охоплено всі учбові та медичні заклади району, комерційні структури, підприємства.

Традиційно справою благодійності займалися волонтери Василівського районного ЦСССДМ (студенти Василівського коледжу, учні професійного ліцею). Всього зібрано 2750 грн., які перераховано на рахунок благодійного фонду "Серце до Серця" для закупівлі інсулінових помп для дітей Запорізької області, хворих на цукровий діабет. Загальна сума зібраних та перерахованих на банківський рахунок районного благодійного фонду "Відродження" благодійних коштів склала 12593 грн., які будуть витрачені на придбання медичного обладнання для дитячого відділення Василівської ЦРЛ.

За результатами акції визначено кращих волонтерів районного ЦСССДМ (студенти Василівського коледжу): у скринці Ольги Хижняк нарахували 813 грн., Карина Симоненко зібрала 698 грн., Анастасія Запара — 655 грн.

Серед навчальних закладів кращі: Орлянська ЗОШ (607 грн.), Василівська гімназія "Сузір'я" (588 грн.), М.Білозерська ЗОШ I - III ст. № 1 (560 грн.), Василівська ЗОШ № 3 (473 грн.), Червоноармійська ЗОШ (466 грн.).

Медичні працівники району зібрали 713 грн. благодійних коштів. Колектив Балківської сільської ради та фірма "ТАТА" (с.Балки) перерахували 3300 грн.

Організатори благодійної акції висловлюють щирі слова подяки трудовим колективам, окремим людям, які не залишилися байдужими до проблем хворих дітей і підтримали благородну справу. Особливі слова вдячності хотілось би сказати керівництву Василівського коледжу та професійного ліцею за багаторічну плідну співпрацю і підтримку волонтерського руху.

Шановні читачі, якщо Ви зустрінете молодих людей у формі волонтерів, поставтесь до них з повагою, тому що вони, незважаючи на свій вік, роблять дуже важливу і корисну справу!

Акція "Допоможемо дітям" офіційно закінчилася, але справа благодійності продовжується і рахунок районного благодійного фонду "Відродження" завжди відкритий для благодійних внесків.

 

Районний центр соціальних служб для
сім"ї, дітей та молоді

 

середа, 23 Травня 2012 14:37 | Переглядів: 889

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]