Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Селище Мирне Оріхівського району – абсолютний переможець конкурсу на кращий благоустрій

В області підбито підсумки конкурсу на кращий благоустрій територій регіону, в якому головними показниками для визначення переможців враховувались чистота та благоустрій. Обрано по три кращих міста обласного значення, малі міста та селища міського типу. Про це повідомив начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Дмитро Свіркін.

- Цього тижня ми визначили остаточних переможців конкурсу на кращий благоустрій територій, їх урочисте нагородження відбудеться на засіданні колегії облдержадміністрації. Також будуть названі населені пункти, які мають найгірші показники за всіма критеріями, - повідомив Дмитро Свіркін.

При оцінюванні територій враховувалися стан доріг, лісосмуг, об’єктів житлового та комунального господарства, медичних та освітніх закладів, збереження та підтримки загальної архітектури територій та інше.

Також до проведення конкурсу долучалась громадськість: жителі населених пунктів надсилали на спеціально створену електронну скриньку фотографії несанкціонованих звалищ із зазначенням їх точної адреси, і ця інформація передавалась владі на місцях.

Так, за підсумками конкурсу серед міст обласного підпорядкування перше місце посіло місто Енергодар, друге – Бердянськ, третє – Мелітополь. Серед малих міст області перемогло місто Приморськ, друге та третє місця посіли Вільнянськ та Дніпрорудне відповідно.

Що ж стосується селищ міського типу, переможцем конкурсу стало смт Мирне Оріхівського району, друге місце – райцентр смт Якимівка, третє – смт Комиш-Зоря Куйбишевського району.

Найбільшу кількість балів у всіх номінаціях конкурсу набрало селище Мирне (196,63 бала).

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

четвер, 24 Травня 2012 14:15 | Переглядів: 794

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]