Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Грандіозне свято на честь гірників та металургів

14 липня на оновленому стадіоні «Гірник» відбулося грандіозне свято на честь Дня працівників гірничодобувної і металургійної промисловості, що зібрало не лише працівників ПАТ «ЗЗРК» і дніпрорудненців, але і жителів усіх прилеглих населених пунктів. Більшість городян ностальгували по Дню гірника і металурга і Дню міста, що проводились на стадіоні, адже це була добра традиція - сім'ями і компаніями приходити на свято. 

Майже 10 років на головній спортивній арені міста не проводилися такі масштабні заходи через її аварійний стан. Але цього року, у рамках реалізації пунктів Меморандуму про соціальне партнерство між ЗЗРК і Дніпрорудненською міською радою, стадіон повністю реконструйовано: відновлені трибуни, система освітлення, встановлені сучасні сидіння для глядачів, виконаний благоустрій. Усе це змогли оцінити гості свята, організатором якого виступив Запорізький залізорудний комбінат.

Захід відкрився офіційною частиною, під час якої представників трудового колективу комбінату поздоровляли і нагороджували численні почесні гості. З вітальним словом перед працівниками комбінату і дніпрорудненцями виступили заступник Голови Правління - Фінансовий директор ПАТ «ЗЗРК» Альберт Косеги і голова профспілкового комітету комбінату Олександр Григорчук, побажали «винуватцям» урочистості міцного здоров'я, гірницької удачі і многая літа.

  Перший заступник голови облради Єгор Семенков вручив працівникам ЗЗРК високі нагороди. Орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІ міри нагороджений колектив Запорізького залізорудного комбінату, а орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ міри - начальник шахти «Експлуатаційна» Андрій Вікторович Карнаух.

  Далі на сцену піднявся голова Запорізького обкому профспілки металургів і гірників Валерій Сєдов, який вручив профактивістам ЗЗРК почесні нагороди.

Нагрудним знаком ЦК ПМГУ «За активну роботу в профспілці металургів і гірників України» нагороджений Борисенко Юрій Григорович - голова профкому шахти «Експлуатаційна».

Голова районної ради Денис Калінін відмітив працівників комбінату нагородами.

 Почесною грамотою Василівської районної ради відзначені:

Федоров Олександр Миколайович - електромонтер ділянки №3 ЦКТР;

Понарец Віра Миколаївна - електромонтер станційного устаткування телефонного зв'язку ділянки електрозв'язку і технологічної диспетчеризації;

Ходус Олександр Миколайович - столяр УПП.

Грамотою Василівської райдержадміністрації нагороджені:

Шевченко Віктор Васильович - гірський майстер ділянки №14 шахт «Експлуатаційна»;

Новіков Андрій Леонідович - слюсар черговий і по ремонту устаткування ДСФ;

Дихтярь Сергій Миколайович - електромонтер ЕРУ.

Теплі слова поздоровлень з професійним святом і Днем міста прозвучали від Дніпрорудненського міського голови Юрія Коробова, який нагородив працівників ЗЗРК і дніпрорудненців високими нагородами.

Звання «Почесний громадянин міста Днепрорудное» присвоєно:

Баршаку Івану Миколайовичу - начальникові автотранспортного цеху ПАТ «ЗЗРК»;

Бєлову Анатолію Стефановичу - першобудівникові міста, трудова діяльність якого була пов'язана з трестом «Запоріжстрой»;

Нагрудним знаком «За заслуги перед містом Дніпрорудне» нагороджені

Матвєєв Євген Сергійович - Дніпрорудненський міський голова у 2006-2015 рр.;

Осипенко Сергій Миколайович - директор Дніпрорудненського професійного ліцею;

Дон Лідія Володимирівна - завідувачка дитячим садом №2 «Оленка»;

Філіпьев Валерій Олегович - керівник гуртка ЦДЮТ.

Крім того, Подякою міського голови відмічені:

Крячко Іван Сергійович - машиніст тепловоза ЖДЦ;

Шовкопляс Галина Анатоліївна - маляр РМЦ;

Яцун Людмила Миколаївна - продавець ЦОП;

Жучків Андрій Васильович - електрослюсар черговий і по ремонту устаткування закладного цеху.

  Яскравими музичними номерами гірників привітали творчі колективи Дніпрорудного і Запоріжжя - дитячий фольклорний ансамбль «Намистечко», група «Горицвіт» і танцювальний колектив. 

На святі також був продемонстрований новий презентаційний фільм, що оповідає про історію будівництва і запуску головного об'єкту ЗЗРК останнього 16-річчя, - комплексу Подрібнювального дозатора Вантажного ствола №1 в поверсі 898-1140 метрів.

Ну, а самим очікуваним моментом свята став феєричний концерт групи «НеАнгели» - шикарний подарунок від Запорізького залізорудного комбінату усім глядачам. Учасниці дуету Слава і Віка своїми потужними голосами і приголомшливою енергетикою по-справжньому «запалили» публіку, та так, що їх хіти співав увесь стадіон! А чудовим фінальним акордом усього дійства став святковий салют, що осяяв нічне небо над Дніпрорудним.

  Святкові заходи тривали і наступного дня, 15 липня. З самого ранку на спортивних майданчиках міста проходили змагання, організовані профспілковим комітетом ПАТ «ЗЗРК»: у спортзалі БК «Гірник» відбувся баскетбольний турнір, а на міському пляжі - турнір по пляжному волейболу

 

 

 

 

понеділок, 17 Липня 2017 15:41 | Переглядів: 753

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]