Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відзначили День Державного Прапора України

Сьогодні, 23 серпня в Україні відзначають День Державного Прапора України. Зранку, на міській площі біля адмінбудинку зібрались жителі міста Василівка з нагоди свята. Розпочався святковий захід зі зворушливої церемонії підняття Державного Прапора України. 

Честь підняти стяг України отримали захисники держави, учасники бойових дій в АТО. «Протягом років наш стяг став не просто символом державності - він майорить під час найважливіших подій в історії країни. Синьо-жовтий прапор уособлює свободу, силу і є символом єдності нашого народу», - сказав голова районної ради Денис Калінін звертаючись до присутніх.

Справжнім подарунком усім присутнім стали номери художньої самодіяльності від колективів художньої самодіяльності міста.

 Почесними грамотами Запорізької обласної ради було нагороджено Бекерську Людмилу Сергіївну, депутата Василівської районної ради Запорізької області за активну трудову, громадську діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху Василівського району та з нагоди Дня Незалежності України та колектив управління соціального захисту населення Василівської районної державної адміністрації Запорізької області, за сумлінну працю, вагомий внесок у вирішення проблем соціально-економічного розвитку Василівського району та з нагоди Дня незалежності України.

Почесною грамотою Василівської районної ради нагороджено Мовчана Олександра Яковича, голову селянського (фермерського) господарства «Ай-Петрі» Василівського районну Запорізької області, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток сільського господарства Василівського району та з нагоди 26-ї річниці Дня Незалежності України.

Грамотами Василівської районної ради нагороджено громадську організацію «Громадянське суспільство ЮА» м. Дніпрорудне Василівського району Запорізької області, за активну життєву позицію, внесок у вирішення проблемних питань життєдіяльності м. Дніпрорудне та Василівського району, розвиток громадянського суспільства, патріотизм, з нагоди Дня Незалежності України. За високий професіоналізм та сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків під час гасіння пожежі на території лісомисливського господарства на Лисій Горі у м. Василівка, колектив відділу агропромислового розвитку району Василівської районної державної адміністрації та колектив відділу з питань цивільного захисту населення Василівської районної державної адміністрації.

Пам’ять загиблих воїнів – захисників державності було вшановано хвилиною мовчання.

Завершились святкові заходи ходою та покладанням квітів до пам'ятного знаку "Пам'яті жертв голодоморів, політичних репресій, громадянських конфліктів та жертв Чорнобильської трагедії".

 Зі святом шановні василівці!

 

 

 

середа, 23 Серпня 2017 10:10 | Переглядів: 655

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]