Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Свято Першого дзвоника

Сьогодні керівництво районної ради відвідало урочистості з нагоди Дня знань та свята Першого дзвоника, що пройшли в навчальних закладах району. Голова районної ради Денис Калінін взяв участь у святковій лінійці в Дніпрорудненській гімназії «Софія» та Дніпрорудненській спеціалізованій школі «Світоч».

Заступник голови районної ради Андрій Дашковський відвідав комунальні заклади «Василівська гімназія «Сузір’я» та «Василівська ЗОШ № 1».

Посадовці привітали учнів із чудовим хвилюючим святом - Днем Знань, який є початком наполегливої праці та надійним кроком у світ пізнання та побажали усім успішного навчального року, благодатного та щедрого на нові здобутки, досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями, зустріти добрих і надійних друзів.

Сертифікати на отримання районної стипендії за результатами інтелектуальних змагань у 2016 – 2017 навчальному році отримали:

- Семеренко Олександра Андріївна, учениця 11 класу комунального закладу «Дніпрорудненська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів «Світоч» Василівської районної ради Запорізької області, переможець (II місце) обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови;

- Айткулова Ксенія Данилівна, учениця 11 класу комунального закладу «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1» Василівської районної ради Запорізької області, переможець (II місце) обласного етапу міжрегіональної олімпіади з креслення;

- Здорик Микола Олегович, учень 11 класу комунального закладу «Василівська гімназія «Сузір’я» - ЗОШ І-ІІІ ступенів» Василівської районної ради Запорізької області, слухач КПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» ВРР ЗО, переможець (II місце) обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (наукове відділення технічних наук).

Сертифікати на отримання районної стипендії за результатами участі у спортивних змаганнях 2016 - 2017 навчальному році отримали:

- Першин Данило, випускник комунального закладу «Василівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1» Василівської районної ради Запорізької області, II місце на Чемпіонаті України з футзалу у м. Дніпро, III місце у Кубку України з футзалу у м. Житомир, член збірної команди України з футзалу.

- Тимченко Владислав Сергійович, учень 9 класу комунального закладу «Дніпрорудненська СШ І-ІІІ ступенів «Світоч» Василівської районної ради Запорізької області, І місце у чемпіонаті Запорізької області з боксу у м. Бердянську, І місце у регіональному чемпіонаті України з боксу у м. Запоріжжя, III місце у Чемпіонаті України з боксу у м. Надвірна (Івано-Франківська обл.).

- Дунаєнко Дмитро Костянтинович, учень 8 класу комунального закладу «Дніпроруденська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів «Світоч» Василівської районної ради Запорізької області, II місце в обласному турнірі з футзалу у м. Токмак, III місце у змаганнях Першості ВФСТ «Колос» АПК України з футзалу у м. Переяславі- Хмельницькому.

 

 

 

 

п'ятниця, 01 Вересня 2017 12:16 | Переглядів: 932

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]