Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Засідання двадцятої сесії районної ради

Сьогодні, 27.09.2017 року, під головуванням голови районної ради Дениса Калініна, відбулось пленарне засідання двадцятої сесії районної ради сьомого скликання. В роботі сесій взяли участь: голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади. 

У роботі пленарного засідання взяли участь 30 депутатів районної ради. Перед початком розгляду сесійних питань голова районної ради Денис Калінін вручив Грамоту Запорізької обласної ради Работі Ірині Валеріївні, начальнику фінансово-господарського відділу виконавчого апарату Василівської районної ради Запорізької області - за багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди життєвого ювілею та Почесну грамоту Василівської районної ради Задорожній Галині Григорівні, депутату Василівської районної ради Запорізької області - за досягнуті високі показники в роботі, вагомий внесок в розвиток територіальної громади, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю та з нагоди життєвого ювілею.

Далі, депутати приступили до розгляду сесійних питань.

Загалом черга денна двадцятої сесії складалась з чотирьох питань, які були заслухані депутатами:

1. Про хід виконання рішення районної ради від 21.06.2017 № 5 «Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років».

Доповідав: Філіпенко О.Є. – виконуючий обов’язки начальника відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації

2. Про підсумки звітування депутатів Василівської районної ради сьомого скликання перед виборцями за 2016 рік.

Доповідав: Безуглов В.Є. – заступник голови постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики

3. Про Програму інвентаризації внутрішньогосподарських зрошувальних систем Василівського району на 2017-2018 роки.

Доповідає: Шуміленко Ю.А. – завідувач сектору виробничої діяльності відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації

4. Про районну цільову програму «Молодь Василівщини на 2017-2021роки».

Доповідає: Єременко Т.В. – головний спеціаліст з питань молоді, фізичної культури та спорту райдержадміністрації

Всі питання черги денної отримали майже одноголосну підтримку депутатського корпусу.

 Крім сесійних питань, згідно протокольного рішення від 08 вересня поточного року, що було прийняте у ході розгляду питання «Про хід виконання рішення районної ради від 21.06.2017 № 5 «Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років» слово для інформування з питання стану підготовки під’їзних шляхів до навчальних закладів району та станом боротьби з карантинними рослинами на узбіччях автомобільних доріг загального користування було надано Безуглову В.Є. - начальнику Василівської філії дорожньо-експлуатаційної дільниці державного підприємства «Запорізький облавтодор».

Наприкінці сесії депутатами протокольно були прийняті два рішення, що стосуються зміни графіку роботи державного нотаріусу та збільшення фінансування матеріально-технічної бази служби соціального захисту населення району.

Результати поіменного голосування 20 сесія 27 вересня 2017р..pdf

 

 

 

середа, 27 Вересня 2017 12:58 | Переглядів: 644

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]