Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відкриття фотовиставки

10 жовтня на базі Василівського Центру культури і дозвілля почала діяти фотовиставка «Туризм нас єднає». За ініціативою інформаційно-туристичного відділу та за сприяння відділу культури і туризму Василівської райдержадміністрації для того щоб популяризувати зелений туризм, туристичну та історико-культурну спадщину Василівського району, розвиток фотомистецтва було запущено конкурс «Туризм нас єднає», який тривав майже пів року та зібрав навколо себе фотолюбителів зі всього району.

З лютого по серпень місяць у соціальних мережах проходив фотоконкурс де кожний бажаючий міг брати участь та показати свої фотошедеври, кінцевим етапом конкурсу став відбір робіт-переможців, з майже 400 до 85 фото.

З нагоди відкриття виставки, завітали почесні гості, а саме голова Василівської районної ради Денис Калінін та заступник голови райдержадміністрації Василь Зайцев, честь вручити дипломи за участь була надана виконуючому обов’язки начальника відділу культури і туризму Наталії Калініній.

Дипломами були нагороджені за кращі роботи в номінаціях «Природа рідного краю: пейзаж, рослини, тварини, птахи та ін..» Нікіта Грицюк, «Історичні та культурні пам’ятки регіону: храми, архітектура, пам'ятники, скульптури, музеї та інші туристичні об’єкти міста та району» Володимир Давиденко, «Міста та селища Василівського району: відображення життя та побуту маленьких міст, селищ, віддалених куточків нашого району» Світлана Біцька, «Життя сучасного городянина парки, фонтани, індустрія, мости» Каріна Вакула.

Також відкриття виставки відвідали учні Василівської ЗОШ №1 та колектив райдержадміністрації.

Вихованці народного театру Василівського ЦКД під керівництвом Марини Безрукової створили відчуття подорожі по фотолокаціям та стали екскурсоводами по туристичним цікавинкам району.

Присутні мали добру нагоду ознайомитись з туристичними перлинами Василівського району і побачити нові, а також вже давно відомі всім нам чарівні місця рідного краю що нам «подарували» мешканці нашого міста які вони побачили крізь призму своїх фотокамер.

Виставка буде функціонувати до кінця місяця.

 

 

вівторок, 10 Жовтня 2017 15:41 | Переглядів: 455

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]