Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Створення Василівського госпітального округу

Голова районної ради Денис Калінін взяв участь у робочому візиті делегації ТОВ «Делойт» до Василівського району. Під час візиту обговорювались питання розвитку Василівського госпітального округу. У зустрічі взяли участь члени Госпітальної ради округу, голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко інші зацікавлені особи. 

Обговорено питання участі Василівського госпітального округу у конкурсному відборі на отримання технічної підтримки в розробці стратегічного плану розвитку медичної галузі на території. За словами старшого радника з технічних питань та керівника компоненту реформування системи охорони здоров’я Проекту USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії» Юлії Соколовської, співпраця з міжнародним проектом дозволить Госпітальній Раді долучитись до накопиченого передового міжнародного досвіду щодо побудови ефективної системи охорони здоров'я, а також забезпечити використання отриманих знань та навичок в практичній діяльності.

Учасники зустрічі відвідали КУ «Василівська центральна районна лікарня» та ознайомились з процесом збирання та обробки статистичної та аналітичної інформації щодо надання медичної допомоги населенню. Головний лікар установи Валерій Сапа провів коротку інформативну екскурсію відділеннями лікарні для створення більш конкретного уявлення гостей про стан місцевої медицини.

Наостанок делегація та представники Госпітальної ради відвідали одну з родзинок Василівського району – домашній зоопарк HomeZoo сім’ї Пилишенко, де були вражені неймовірною атмосферою, яка панує між господарями звіринця та їх підопічними.

 

вівторок, 14 Листопада 2017 16:35 | Переглядів: 555

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]