Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Кадрова автономія дошкільних закладів

Сьогодні заступник голови районної ради Андрій Дашковський провів нараду під час якої розглянуто питання кадрової автономії дошкільних закладів району – шляхи реалізації управлінських рішень. У нараді взяли участь Олег Ошурков - керуючий справами виконавчого апарату районної ради, Любов Кузнєцова - директор КУ «Василівський районний центр фінансового обліку та матеріально-технічного забезпечення закладів та установ освіти»,

Наталія Задорожна – начальник відділу освіти райдержадміністрації, голови, їх заступники та секретарі міськселсільрад району та завідуючі дошкільних навчальних закладів району.

З питанням черги денної присутніх ознайомила Наталія Задорожна – начальник відділу освіти райдержадміністрації. На питання відповів Олег Ошурков - керуючий справами виконавчого апарату районної ради.

Під час наради було детально обговорено процес передачі  трудових книжок керівників ДНЗ, прийняття рішення сесії (місцевої ради) про зміни до статуту закладу дошкільної освіти в частині зміни назви (заклад дошкільної освіти), найменування посади керівника, впровадження контрактної форми та за рішенням власника, проведення конкурсного добору, прийняття рішення про порядок призначення та звільнення керівників, та положення про конкурс на посаду, прийняття розпорядження голови ради (рішення сесії) про переведення директорів ЗДО (заклад дошкільної освіти) на контрактну основу та внесення відповідних записів до трудових книжок стосовно зміни найменування посади та переведення на контрактну форму трудового договору (на підставі розпорядження чи рішення).

За результатами наради надано доручення щодо кадрової автономії дошкільних закладів згідно Закону України «Про освіту».

 

середа, 29 Листопада 2017 11:21 | Переглядів: 485

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]