Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Несмішні жарти

Центральну алею у Василівці більше не прикрашає бюст її засновника Василя Попова. У ніч з п’ятниці на суботу його розтрощили двоє неповнолітніх хлопців. Чим був спровокований цей акт вандалізму, з’ясовує міліція, адже порушників затримано. Та сам факт викликав хвилю гніву і обурення у громадськості райцентру. «До яких пір ми будемо мовчки дивитися, як нівечать наше місто? Необхідно не просто покарати винних, а викорінити причину, що спонукає молодь до подібних дій?» — з такими промовами виступали на зборах громадськості у міськраді представники депутатського корпусу, ветеранських та громадських організацій Василівки.

Голова міськради Сергій Лобинцев підкреслив, що, звісно, пам’ятник відновлять, але відтепер буде посилено режим контролю за кафе, що працюють далеко за опівніч та за торговельними точками, які продають алкогольні напої у вечірній час, а особливо за тими, які постійно порушують встановлений графік роботи (наприклад, «Дніпряночка» працює не до 22.00, а іноді до 1.00, а то й до 2.00 години ночі, та й в більшості кіосків, особливо на колгоспній території, вночі можна легко придбати оковиту). Якщо ж порушення будуть зафіксовані знову, питання стоятиме про позбавлення власника магазину права на торгівлю алкогольними напоями.

Розтрощення бюсту Попова стало останньою краплею у чаші терпіння. Мало не щодня ми бачимо перевернуті (у кращому випадку), а то й розбиті урни, понівечені лавочки, поломані гойдалки на дитмайданчиках… А скільки зламаних молодих дерев, затоптаних клумб, засмічених тротуарів! Зрозуміло, що на кожному кроці міліціонера не поставиш, але було б непогано, аби хоча б у вихідні дні вулицями Василівки ходив міліцейський патруль з «дружинниками» (і про це мер пообіцяв нагадати керівництву правоохоронних органів) Разом з тим не треба забувати і про батьківські обов’язки. Все починається з сім’ї. Ця, на перший погляд банальна фраза, є ключовою.

Шановні василівчани, давайте кожен розпочне з себе, зі своїх дітей, з онуків. Поговоріть з ними, достукайтеся до їхніх сердець, знайдіть потрібні слова, щоб донести просту істину: цінуй, бережи, будуй, а не навпаки. А головне скажіть, як легко втратити честь, гідність і свободу через такі «забавки».

На найближчий сесії міськради це питання буде стояти серед першочергових у порядку денному і для його обговорення будуть запрошені представники правоохоронних органів, податкової міліції, щоб спільними зусиллями зупинити хуліганські дії правопорушників.

За матеріалами газети «НТ»

 

 

понеділок, 11 Червня 2012 21:09 | Переглядів: 954

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]