Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Все для спорту! Все для перемоги!

У ці червневі дні, коли вся Європа невпинно стежить за футбольними баталіями в Україні та Польщі, у Василівці, на стадіоні фізкультурно-оздоровчого комплексу "Таврія", також було гаряче. Тут у суботу відбулося велике свято. По-перше, був урочисто відкритий довгоочікуваний спортивний павільйон, на будівництво якого з 2008 по 2012 рр. з бюджетів різних рівнів виділено 1 млн. 778 тис. грн.

Відтепер спортсмени мають облаштовані роздягальні та душові кімнати, тут є конференцзал, адмінкімната та інші службові приміщення.

Протягом усіх цих років роботою з оформлення необхідної документації, організаційними моментами опікувався начальник відділу сім'ї, молоді та спорту РДА Володимир Прінь та директор КЗ «ФОК «Таврія» Володимир Чабан. І хоч не все завжди просто і легко вирішувалося, все ж, результат порадував василівців та усіх, хто любить займатися на ФОКі. Особливо хотілося б відзначити працівників ремонтно-будівельної дільниці ПМ ВКП «Ассоль» (директор П. Харченко), на чиї плечі лягла відповідальність за виконання будівельних робіт, зокрема, заступника директора з будівництва Петра Ткачука, майстра РБД Василя Починка, бригадира каменярів Анатолія Лівади , а також зварювальників ВТЦ «Зелений Гай» Миколи Шендрикова та Віктора Брика. За сумлінний труд колективу будівельників на святі вручили Почесну грамоту.

Роботи щодо подальшого благоустрою всього комплексу будуть продовжені і вже на найближчий час заплановано капремонт глядацьких трибун, а також будівництво тенісного корту, спортмайданчиків для інших видів спорту. У перспективі також планується будівництво автономної котельні спорткомплексу. Словом, матеріально-технічна база спорту у Василівському районі зазнала суттєвих змін на краще, з чим присутніх на святі привітали керівники району - голова райдержадміністрації Сергій Грачов, голова райради Сергій Джуган, а також гості з області – голова обласної ради Павло Матвієнко, заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук, заступник начальника управління сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Лобанов, голова Запорізької обласної федерації футболу Віктор Межейко. Серед почесних гостей на святі був присутній заступник міністра економіки з питань розвитку торгівлі в Україні Володимир Бандуров.

Ну і яке ж спортивне свято без справжніх змагань. Матч між збірними командами ветеранів футболу Василівського району та облдержадміністрації порадував вболівальників цієї культової гри. Тим більше, що в складі команд грали вищеназвані керівники та гості.

У напруженій боротьбі з рахунком 1:0 перемогла команда облдержадміністрації (переконані, що господарям поля завадили закони гостинності). Тим не менше, і вболівальники, і гості, і гравці залишилися задоволені грою. Обидві команди отримали нагороди за участь у грі, а кращі гравці, якими стали Володимир Бандуров (він грав за збірну Василівки) та Володимир Лобанов (із запорізької команди) - отримали пам'ятні статуетки. Але найкращим подарунком, думаю, став приз, який вручив Віктор Межейко – кожній команді по три квитки на один з матчів Євро-2012. Команда-переможниця, свої квитки подарувала господарям поля.

Ось так по-дружньому закінчився цей футбольний поєдинок.

Не обійшлося і без пісень. Колективи художньої самодіяльності районного Центру культури і дозвілля доставили глядачам масу задоволення своїми виступами.

На завершення свята вболівальники разом з футболістами продовжили своє знайомство за святковим столом. Кухарі постаралися від душі - юшка і плов, якими пригощали всіх бажаючих видалися на славу!

Світлана Лобач

 

 

 

понеділок, 18 Червня 2012 11:03 | Переглядів: 935

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]