Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Змагались посадовці району

17 березня на базі ФОК "Таврія" відбулася вже традиційна сьома районна Спартакіада серед місцевих рад. Здоровий спосіб життя — це актуально завжди. І наочний приклад до занять спортом продемонстрували збірні команди у складі посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, змінивши строгі костюми на спортивну форму.

І розгорнулися спортивні пристрасті. Змагалися традиційно з шести видів спорту: настільний теніс, шахи, шашки, більярд, парковий волейбол та міні-футбол.

Першими змагання завершили шахісти. У шаховому турнірі серед чоловіків "золото" отримав представник Василівської міської ради Євген Крат. "Срібло" – у Геннадія Яценка (Підгірненська сільська рада), "бронза" — у Оксани Данилюк (Балківська сільська рада). Серед жінок перше місце у Ушакової Наталії — представниці Балківської сільради, друге та третє місця, відповідно, у Інни Телюпи (Малобілозерська сільська рада) та Ірини Білоцерковець (Дніпрорудненська міська рада).

Не менш інтригуюче пройшли змагання шашкістів. Перше місце серед чоловіків виборов представник Василівської міської ради Олександр Булітко. За ним — Балахтарь Іван (Балківська сільська рада) та Науменко Олександр (Малобілозерська сільрада). Серед жінок першість у шашках здобула Валентина Бедрик — секретар Малобілозерської сільради. Друге та третє місця розділили Крайник Ірина (Скельківська сільрада) та Полканова Руслана (Дніпрорудненська міськрада).

У настільному тенісі беззаперечну перемогу та перше місце виборов Роман Білка — депутат Василівської міськради. "Срібло" та "бронза" дісталися Юрію Коробову — голові Дніпрорудненської міської ради та Балахтарь Івану (Балківська сільрада). Серед жінок перемогу здобула Плюйко Ірина —(Скельківська сільрада). Друге місце посіла Лариса Решетняк (Дніпрорудненська міська рада), третє — Ірина Щербань (Балківська сільрада).

Не менш запеклу боротьбу можна було спостерігати у змаганнях з міні-футболу. Суперники не хотіли поступатися один одному і до останнього боролися за перемогу, яку врешті здобула команда Василівської міської ради. Поступилася першістю і посіла друге місце команда дніпрорудненців. "Бронзу" отримали футболісти Малобілозерської сільської ради ради.

Турнір з волейболу виграла команда Дніпрорудненської міської ради, обігравши кам’янських та малобілозерських волейболістів, котрі розділили друге та третє призові місця.

У змаганнях по більярду, найбільше шарів забив Сергій Каліман – депутат районної ради, він представляв команду Кам’янської сільської ради. Друге місце за представником команди Василівської міської ради Валентином Вайло. Третє місце виборов Юрій Живиця – представник Підгірненської сільської ради.

У загальнокомандному заліку першою стала команда Василівської міської ради, Другі — дніпрорудненці. Треті — малобілозерчани.

Переможці нагороджені медалями, кубками та грамотами. Крім нагород, усі отримали хороший настрій від спілкування та заряд бадьорості як мінімум на один рік життя — до наступних змагань.

 

понеділок, 19 Березня 2018 08:56 | Переглядів: 859

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]