Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Пам’ятаймо !..

Сьогодні біля Меморіалу Слави загиблим воїнам в районному центрі відбувся мітинг-реквієм «Не забуваймо пам’ятати полеглих», присвячений Дню скорботи і вшануванню пам’яті жертв війни в Україні. До початку мітингу лунала музика воєнних років, на центральній площі збиралися мешканці міста, працівники організацій, підприємств, установ. Колона на чолі з ветеранами рушила до Меморіалу.

Біля Меморіалу встановлено Почесну варту. Особливо зворушливо під звучання пісні «Священная война», мітинг пам’яті відкриває Василівський міський голова С.Лобинцев. Лунає Гімн України. До мікрофону запрошуються: заступник міністра економічного розвитку і торгівлі В.Бандуров, голова райдержадміністрації С.Грачов, голова районної ради С.Джуган, голова районної ветеранської організації В.Живиця.

Не забувати тієї трагедії, яку приніс фашизм на нашу землю, пам’ятати про подвиг наших бійців, трудівників тилу, партизан і підпільників, всього народу, що став на захист Батьківщини, а саме головне – зберігати і передавати пам’ять про війну, не допустити повторення страхіття війни лейтмотивом звучало у кожному виступі.

Хвилина мовчання, військовий салют. Лунає скорботна музика. Священнослужителі провели панахиду за загиблими воїнами у роки Великої Вітчизняної війни. Потім, вшановуючи загиблих і віддаючи шану живим присутні поклали квіти до Меморіалу слави.

 

Відділ внутрішньої політики РДА

 

п'ятниця, 22 Червня 2012 15:37 | Переглядів: 871

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]