Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Вересень 2024 »
Пн   2 9 16 23 30
Вт   3 10 17 24  
Ср   4 11 18 25  
Чт   5 12 19 26  
Пт   6 13 20 27  
Сб   7 14 21 28  
Нд 1 8 15 22 29  

Електронні сервіси

Новини

Засідання двадцять шостої (позачергової) сесії районної ради

Сьогодні, під головуванням голови районної ради Дениса Калініна відбулась двадцять шоста (позачергова) сесія Василівської районної ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь: голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко, заступник голови районної державної адміністрації Василь Зайцев, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та органів виконавчої влади.

В сесійному залі були присутні 24 депутати районної ради.

Перед початком розгляду сесійних питань, голова районної ради вручив Почесну грамоту Василівської районної ради за багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх обовʼязків та з нагоди життєвого ювілею Дон Наталії Сергіївні, завідувачу комунальним закладом «Балківський сільський клуб» Василівської районної ради Запорізької області.

За багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх обовʼязків та з нагоди життєвого ювілею Грамотою Василівської районної ради нагороджено:

- Кіндрата Володимира Омеляновича, начальника Василівського районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України у Запорізькій області;

- Матюха Андрія Борисовича, директора комунального закладу «Василівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» Василівської районної ради Запорізької області.

Крім того, Грамотою Запорізької обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» нагороджено:

- Радченко Марію Іванівну за зайняте І місце у змаганнях з шашок серед жінок на Перших обласних спортивних іграх серед ветеранів;

- Щербань Ірину Іванівну за зайняте ІІ місце у змаганнях з дартсу серед жінок на Перших обласних спортивних іграх серед ветеранів;

- команда Василівського району за зайняте ІІ місце у змаганнях з футзалу у віковій категорії 45+ на Перших обласних спортивних іграх серед ветеранів;

- команда Василівського району за зайняте І командне місце в комплексному заліку на Перших обласних спортивних іграх серед ветеранів;

- команда Василівського району за зайняте ІІІ місце у змаганнях з волейболу у віковій категорії 45+ на Перших обласних спортивних іграх серед ветеранів.

Перед розглядом питань черги денної слово для виступу було надано голові квартального округу № 20 Юлії Величко для інформування по вкрай критичній ситуації, що склалась з водопостачання західної частини м. Василівка.

Далі, депутати приступили до розгляду сесійних питань.

Першим питанням розглядався звіт голови районної ради щодо здійснення Василівської районною радою державної регуляторної політики у 2017 році. Доповідав - голова районної ради Денис Калінін.

Другим питанням депутати розглянули зміни та доповнення до рішення районної ради від 20.12.2017 № 3 «Про районний бюджет на 2018 рік». Доповідала - начальник управління фінансів райдержадміністрації Людмила Величко.

Наступними, були питання про призначення Юлії Міщенко директором комунального спеціалізованого мистецького навчального закладу «Дніпрорудненська дитяча музична школа» Василівської районної ради Запорізької області та призначення Віталія Шнайдрука директором комунального закладу «Дніпрорудненський краєзнавчий музей» Василівської районної ради Запорізької області.

Крім того, депутатами прийнято звернення до Служби автомобільних доріг України щодо облаштування пішохідного переходу на перехресті біля будинку № 5 мікрорайону 40 років Перемоги (поворот до магазину «33 м2») відповідними знаками, світлофором, спусками на тротуар, належним освітленням та ремонту основних загружених доріг Василівського району, а саме О 080288 Василівка – Дніпрорудне Р-37, Т 08-10 Велика Білозерка – Михайлівка М-18 та Т 08-17 Дніпрорудне – Веселе Н-30.

Частину питань депутати районної ради розглянули пакетним голосуванням. Загалом на двадцять шостій (позачерговій) сесії депутатами було розглянуто 30 питань, що отримали одноголосну підтримку депутатського корпусу.

Після розгляду сесійних питань з інформацією про хід ремонтних робіт на дорогах Василівського району виступив голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко.

 

 

середа, 16 Травня 2018 14:05 | Переглядів: 1096

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]