Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Свято «Останнього дзвоника»!

Сьогодні голова районної ради Денис Калінін прийняв участь у заходах присвячених святу «Останній дзвоник» та привітав усіх із закінченням навчального року. На це свято, на шкільні подвір’я завітали учні, їхні батьки, а також гості. Шановні школярі, вчителі та випускники! Від щирого серця вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.

Сьогодні перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Упродовж цього року учні долучалися до джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

Бажаю вам віри і впевненості у завтрашньому дні. Зичу вам добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках.

Над шкільним подвір’ям розлилася дзвінка мелодія останнього дзвоника, який провів випускників у самостійну дорогу, а молодших учнів – у літні канікули.

 

 

 

 

п'ятниця, 25 Травня 2018 13:09 | Переглядів: 440

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]