Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

До Запоріжжя завітала делегація журналістів з Одеської області

Заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук зустрівся з делегацією журналістів з Одеської області, яка завітала до Запоріжжя на запрошення Запорізької обласної організації НСЖУ.

У заході також взяли участь перший заступник голови обласної ради Олександр Клепаков, заступник голови ДПС України в Запорізькій області Сергій Давидков, голова правління обласного осередку НСЖУ Наталія Кузьменко, керівники структурних підрозділів ОДА та представники запорізьких ЗМІ.

- Принципова позиція голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка – повна відкритість та прозорість обласної виконавчої влади. Ми тісно співпрацюємо зі ЗМІ, надаємо усю необхідну інформацію, регулярно реагуємо на критичні публікації. Ми також дуже зацікавлені у співпраці з іншими регіонами України, у тому числі – з Одеською областю. Ми бажаємо вам гарних вражень від нинішнього перебування у Запоріжжі, запрошуємо відвідати Хортицю та інші знакові об’єкти нашого гостинного краю. Крім того, маємо надію вас зустріти восени на фестивалі «Покрова на Хортиці», який триватиме з 6 до 14 жовтня. Це буде одним з найбільш видовищних та масштабних свят року в області, на яке ми вже сьогодні запрошуємо гостей з усіх куточків України, - зазначив Микола Ярмощук.

Начальник управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Олександр Коваленко розповів журналістам, за якою схемою ОДА співпрацює зі ЗМІ.

По завершенні зустрічі одеські журналісти та запорізькі посадовці обмінялися сувенірами та пам’ятними подарунками.

Представники одеських ЗМІ перебували у Запорізькій області впродовж трьох днів. За сприяння управління культури і туризму ОДА вони відвідали Музей історії Запорізького козацтва та історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» на острові Хортиця. 7 липня одеські журналісти побували у Василівському історико-архітектурному музею-заповіднику «Садиба Попова», де голова Василівської райдержадміністрації С.Грачов за участю заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України В.Бандурова, голови районної ради С.Джугана провів Презентацію районної програми «Стратегія розвитку туристично-рекреаційної сфери Василівського району «Ренесанс Новоросії». Керівник району поінформував одеських журналістів про основні напрямки розвитку історико-архітектурного музею-заповіднику «Садиба Попова», інфраструктури туристичної галузі на території району, відповів на запитання журналістів. Учасникам зустрічі були продемонстровані відеоматеріали, проведена екскурсія на території музею. Крім того, журналісти взяли участь в чемпіонаті України змагань з аквабайку, який відбувся 7-го липня у Василівці та завітали до «Козацької залоги», де виступав кінний театр «Запорізькі козаки».

 

 

Управління у справах преси та інформації ОДА

 

понеділок, 09 Липня 2012 16:40 | Переглядів: 808

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]