Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Шевченківській ЗОШ – 90 років!

9 листопада 2018 року КЗ «Шевченківська ЗОШ І-ІІ ступенів» ВРР ЗО відсвяткувала 90-річний ювілей. За місяць до свята вчителі разом із учнями відвідували колишніх випускників школи віком, роздавали анкети-спогади, а згодом і запрошення на святковий захід. Ці анкети, журнали тих років, а також щоденники були розміщені в залі і кожен бажаючий міг зазирнути до них, знайти своє прізвище чи своїх рідних та згадати, як це було.

І ось святковий день настав. Присутні з цікавістю дивились відеофільм з історії школи: від відкриття до сьогодення, слухали чудові вірші та пісні у виконанні учнів. Дуже гарно також звучали пісні у виконанні вчителів-ветеранів праці – родини Кудіних. Співали і колишні випускниці, жительки села Тетяна та Катерина Івченко. Вчитель музичного мистецтва Мажура В.І. написав та презентував гімн школи та чудовий вірш «Ювілейне» – з нагоди свята. Символічним є те, що одним з ведучих був випускник школи 2015 року Семенець Максим, який погодився без вагань і добре підготувався.

Безперечно, приємно, що на святі були присутні багато гостей. Дашковський А.М., заступник голови районної ради, побажав відсвяткувати ще не один ювілей та вручив подяки вчителям Григоренко А.І., Янковській Л.П., директору Тішину О.В та почесну грамоту колективу школи й від імені районної ради подарував принтер. Начальник відділу освіти Задорожня Н.В. сказала чудові слова із побажанням енергії та оптимізму в усіх справах й вручила грамоту колективу школи за багаторічну сумлінну працю і плідну роботу. Хрол В.І., заступник генерального директора ЗЗРК, депутат обласної ради, підрахував, що зі школи випустилось близько 80 випусків, а це мінімум 4 покоління. Також Віталій Іванович вручив школі сертифікат від залізорудного комбінату для придбання електрогенератора, щоб у школі завжди було тепло, та сучасну шкільну дошку. Брик В.В. побажав процвітання й добра і презентував музичну апаратуру. А колишній директор Рєчка О.М. разом з дружиною подарували погруддя Т. Шевченка та картину «Квітуча Україна».

Закінчився захід чудовим відеороликом з фотографіями із життя школи.

Школо, з Днем народження і нехай ще багато років звучать слова учнів, що приходять й приходитимуть до тебе «Здрастуй, школо».

 

понеділок, 12 Листопада 2018 15:00 | Переглядів: 591

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]