Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, Василівко!

Місто Василівка, яке уособлює в собі міць нашого краю, святкує День народження. Місто, що знаходиться на перетині багатьох шляхів, які ведуть через всю Україну, місто з давньою історією і з великим перспективним майбутнім. А головне — місто, славне своїми людьми, золотим фондом — трударями полів, взуттьовиками, будівельниками, працівниками освіти і охорони здоров'я, активними ветеранами і енергійною молоддю, які живуть і працюють, навчаються і грають у футбол, шанують батьків і народжують дітей, опікуються сьогоденням і впевнено дивляться у майбуття.

Розвивається комунальна сфера міста, малий і середній бізнес, проводяться безліч культурних заходів з талановитими аматорами сцени, спортивні змагання, окрасою яких є сучасний ФОК.

День міста — свято всіх: молоді і малечі, юнацтва і людей зрілого віку, славних ветеранів і старожилів, тих, хто свого часу творив економічну стабільність і того, чиєю працею Василівка міцніє й сильнішає сьогодні. І низький уклін вам, василівчани, за великий внесок у розбудову рідного міста, за вірність традиціям старших поколінь, за прагнення жити у красивому і цивілізованому куточку України.

З Днем міста, з нашим колективним святом! Нехай це свято об'єднає василівчан у одну велику громаду — активну і небайдужу, міцну і перспективну, у якої буде одне прагнення —працювати на благо рідного міста, робити все, аби воно ставало чистішим, гарнішим, багатшим, зразковим.

 Сергій Джуган
голова районної ради

 

 

п'ятниця, 13 Липня 2012 14:57 | Переглядів: 852

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]