Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Засідання позачергової сесії районної ради

Cьогодні в районній раді відбувся перший депутатський день у новому році. Перед початком пленарного засідання пройшли засідання двох постійних комісій районної ради: з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку та з гуманітарних питань та соціального захисту населення.

Членами постійних комісій розглядались питання черги денної тридцять шостої (позачергової) сесії Василівської районної ради сьомого скликання. Після засідань постійних комісій депутати зібралися в сесійній залі де під головуванням голови районної ради Дениса Калініна відбулось пленарне засідання.

В роботі сесій взяли участь: голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко, заступник голови районної державної адміністрації Василь Зайцев, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, представники преси.

В сесійному залі були присутні 22 депутати районної ради.

Перед початком розгляду сесійних питань головою районної ради Денисом Калініним та головою райдержадміністрації Валерієм Кошеленко проведено нагородження.

За багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, активну громадську діяльність та з нагоди життєвого ювілею Грамотою Запорізької обласної ради нагороджено Павліченка Ігоря Миколайовича, начальника Василівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області та Почесною грамотою Василівської районної ради Поповича Ігоря Всеволодовича, депутата Василівської районної ради Запорізької області.

Далі, слово для виступу було надано депутату районної ради, голові постійної комісії з питань законності та боротьби із злочинністю Анатолію Шевченку для інформування присутніх з низки гострих питань. А саме, про незадовільну роботу, на думку депутата, Василівського відділу поліції з розслідування фактів розкрадання трубопроводів на території району. Крім того, Анатолій Шевченко звернув увагу на недоотримання бюджетом району коштів за відшкодування збитків ТОВ «Василівський завод МК» в результаті нанесення шкоди екології міста Василівка та на вирішення питання з будівництвом міського сміттєзвалища.

Першим питання черги денної розглядали клопотання перед Запорізькою обласною радою щодо передачі до спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району Запорізької області індивідуально визначеного майна. Доповідала Валентина Супрун – головний спеціаліст відділу організаційно-правової роботи виконавчого апарату районної ради.

Головний лікар КУ «Василівська ЦРЛ» ВРР ЗО Валерій Сапа доповів з питання надання дозволу на перерахування коштів.

Зі змінами до Програми розвитку освіти Василівського району на 2018-2022 роки присутніх у сесійній залі ознайомила Наталія Задорожна – начальник відділу освіти райдержадміністрації.

Всі питання черги денної позачергової сесії районної ради отримали одноголосну підтримку депутатського корпусу.

 

 

середа, 23 Січня 2019 14:02 | Переглядів: 411

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]