Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Вода у Василівці буде

На території міста Василівки мало місце часткове загострення конфлікту з питання поганого водозабезпечення жителів «західної» або «колгоспної» частини міста. Учасники конфлікту жителі «колгоспної» території міста. Питання поганого водозабезпечення на «колгоспній» території міста існує давно, на протязі багатьох років. Причин такого становища багато, але основна в недостатній потужності діючої артезіанської свердловини, крім цього існує проблема постійного розкрадання води користувачами через відсутність водяних лічильників, здійснювання поливу городніх і присадибних ділянок у весняно-літній період.

16.07.2012 о 9.00 год. біля Василівської міськради депутатом міської ради А.Шевченко, за участю близько півсотні громадян, було проведено пікетування Василівської міськради з вимогою до міського голови вирішення питання водозабезпечення. Так, як в цей час, міський голова С.Лобинцев разом з головою райдержадміністрації С.Грачовим знаходились на об’єкті будівництва нової артсвердловині на «колгоспній» території міста, за пропозицією А.Шевченка учасники пікетування зробили спробу перекриття на пішохідній «зебрі» автомагістралі «Харків-Сімферополь».

Після появи біля пікетувальників міського голови і голови райдержадміністрації їм було запропоновано провести зустріч з керівництвом району і міста в залі засідань райдержадміністрації. Проводив зустріч голова райдержадміністрації С.Грачов, він говорив не лише про питання водозабезпечення, підіймались і інші питання: ремонту доріг, освітлення вулиць, роботи місцевого самоврядування. Слово для відповідей на запитання учасникам акції було надано міському голові С.Лобинцеву. Було роз’яснено про хід будівництва нової артсвердловині, термін запуску якої відбудеться 15.08.2012р. Від пікетувальників виступив А.Шевченко. Після обговорення питання, А.Шевченко заявив про направлення ним колективного звернення від жителів «західної» частини міста до Президента України, Уряду, куратору області - заступнику міністра економічного розвитку і торгівлі В.Бандурову, голові ОДА О.Пеклушенку, голові РДА С.Грачову, міському голові С.Лобинцеву з вимогою виділення грошей для вирішення питання водозабезпечення «західної» частини міста. Зустріч, в цілому, пройшла в діловій, конструктивній формі. Вирішення питання знаходиться під контролем районної і міської влади.

 Відділ внутрішньої політики РДА

вівторок, 17 Липня 2012 16:36 | Переглядів: 890

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]