Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Свято «Останнього дзвоника»!

31 травня пролунав «останній дзвоник» для всіх школярів Василівського району, завершився черговий навчальний рік. Цей день важливий для кожного з нас, цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Сьогодні голова районної ради Денис Калінін розділив радість свята із учнями та їх батьками, педагогами завітавши на свято «Останнній дзвоник» до Василівської гімназії «Сузір’я». Вітаючи дітвору із початком канікулярного періоду, а випускників – із подоланням першого в їхньому житті Рубікону, Денис Калінін побажав присутнім на святі віри і впевненості у завтрашньому дні, добра й благополуччя, здоров’я і миру у домівках.

Заступник голови районної ради Андрій Дашковський відвідав святкові заходи у Василівській ЗОШ № 1.

Над шкільним подвір’ям розлилася дзвінка мелодія останнього дзвоника, який провів випускників у самостійну дорогу, а молодших учнів – у літні канікули.

Це особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Шановні випускники! Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях і амбітних планах, величних звершень вам, невгамовності і пошуку ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Тому бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення та Божого благословення.

 

п'ятниця, 31 Травня 2019 10:45 | Переглядів: 299

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]