Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Василівський округ отримав шанс на представництво у Верховній Раді

Чому Володимир Бандуров, уроженець Полог, рекомендований у кандидати по Василівському округу, - таким було одне з перших питань, заданих журналістами на прес-конференції заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України. Спілкування з представниками ЗМІ пройшло в рамках презентації брошури «Соціальні ініціативи Президента i соціальну програму Уряду ПІДТРИМУЮ і маю честь брати участь у їх реалізації». Володимир Володимирович відповів, що як куратор Запорізької області від Уряду пов'язаний тісними узами з усім Запорізьким краєм.

Проте, саме Василівський округ є найбільш складним в області. Одна з причин полягає в тому, що з 2006 року за ним не був закріплений депутат, який би представляв інтереси його територій у Верховній Раді. Це реально відбилося на соціально-економічний стан справ в окрузі-сироті.

- Зокрема, в деяких районах, які включені в цей округ, накопичилися серйозні проблеми. Це питання депресивної території - Степногірська, водопостачання Великої Білозерки, капітального ремонту об'єктів соціального і культурного призначення ряду міст і сіл, - відзначає Володимир Володимирович. - Тому на сьогодні він один з найскладніших з точки зору тих завдань, які треба буде вирішувати в найближчому майбутньому. На їх виконання і направлено рішення партії, яка висунула мене саме з цього округу. Я член партії, солдат, і не звик обговорювати рішення партії, тому з легким серцем і готовністю його виконаю.

 
За матеріалами сайту bandurov.com

 

 

четвер, 26 Липня 2012 16:34 | Переглядів: 841

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]