Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Втілення в реальність довгоочікуваних надій…

Сьогодні голова районної ради Денис Калінін, заступник голови Андрій Дашковський та депутат районної ради Анатолій Підставка від всього депутатського корпусу Василівської районної ради привітали колектив школи на чолі з директором Антоніною Горецькою з новим навчальним роком, подякували КУ «СЦЗК» ВРР ЗО за проведення капітального ремонту та побажали нових творчих успіхів в оновлених комфортних умовах.

Справжнім подарунком в новому навчальному 2019/2020 році для педагогічного та учнівського колективу КСМНЗ «Василівська ДМШ» ВРР ЗО стало проведення капітального ремонту приміщень будівлі з улаштуванням пожежної сигналізації та зовнішнього блискавкозахисту. Фінансування здійснювалось за рахунок районного бюджету відповідно до Програми розвитку культури Василівського району на 2018-2019 роки, затвердженої рішенням районної ради від 28 березня 2018 р. № 24 на загальну суму 1369,491 тис. грн.

Будівля районної Василівської дитячої музичної школи була введена в експлуатацію в 1956 році. І за всю свою історію існування жодних ремонтних робіт не проводилось, в результаті чого технічний стан будівлі перебував в незадовільному стані. Існуюча покрівля потребувала капітального ремонту, на азбоцементних листах покриття виявлені чисельні пошкодження у вигляді тріщин та дірок, воронки водовідної системи з покрівлі та коникові елементи відсутні. Вимощення навколо будівлі повністю зруйновано, що призводило до затікання фундаменту та стін будівлі. Повністю відсутня система пожежного захисту. Туалет знаходився на вулиці.

В 2012 році за кошти районного бюджету був профінансована проектно-кошторисна документація на «Капітальний ремонт будівлі КСМНЗ «Василівська ДМШ» ВРР ЗО на загальну суму 562,618 тис. грн., але кошти на будівельні роботи так і не були виділені. Проте технічний стан будівлі районної дитячої музичної школи з роками тільки погіршувався.

Відновлення розпочалося з 2016 року: побудований внутрішній туалет.

В 2018 році з районного бюджету був профінансований капітальний ремонт покрівлі КСМНЗ «Василівська ДМШ» ВРР ЗО на загальну суму 1042, 741 тис. грн. В результаті чого покрівля навчального закладу була призведена до належного стану, замінено вимощення з утепленням підземної частини, що забезпечило підвищило енергоефективність та забезпечило нормальну експлуатацію будівлі. Здійснено заміну та посилення ферм і балок улаштування покрівельного матеріалу металевого профлиста даху, утеплення горищного перекриття, монтаж слухових вікон, улаштування водовідної системи. Усі дерев’яні елементи покрівлі оброблені вогнезахисним складом для забезпечення 1-ї групи вогнезахисної ефективності згідно з вимогами ДБН В.1.1-7-2002. Здійснено улаштування нової мережі електроосвітлення, розеткової мережі, замінено електричний щит та встановлені нові світильники з люмінесцентними і енергозбережними лампами, здійснено заземлення.

В результаті капітального ремонту приміщень будівлі КСМНЗ «Василівська ДМШ» ВРР ЗО виконано заміну віконних та дверних блоків на нові енергоефективні (звукоізолязційні), ремонт та оздоблення стін, ремонт та утеплення підлоги, оздоблення стелі, улаштування дерев’яної підлоги, дзеркал в танцювальній залі. Проведено улаштування пожежної сигналізації та зовнішнього блискавкозахисту. Для ефективної організації навчально-виховного процесу були придбані в кожний навчальний кабінет всі необхідні меблі, навчальні дошки, пюпітри, підставки під ноги гітаристам тощо.

На суму 60 тис. грн. проведений капітальний ремонт ганку КСМНЗ «Василівська ДМШ» ВРР ЗО, який передбачав улаштування на вхідній частині будівлі козирка, віконних відкосив на зовнішній частині будівлі, пандусу з металевими поручнями, посилення сходів з покриттям плитки з керамограніту.

 

 

вівторок, 03 Вересня 2019 15:33 | Переглядів: 770

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]