Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Засідання позачергової сесії районної ради

Cьогодні в районні й раді пройшов депутатський день. Спочатку відбулись засідання трьох постійних комісій районної ради: з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, з гуманітарних питань та соціального захисту населення та з питань спільної власності та регуляторної політики.

Після засідань постійних комісій депутати перейшли до сесійної зали де під головуванням голови районної ради Дениса Калініна, відбулось пленарне засідання сорок другої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання.

В роботі сесії взяли участь: тимчасово виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації Василь Зайцев, керівники органів місцевого самоврядування району, керівники силових структур району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, керівники комунальних закладів та установ районної ради.

В сесійному залі були присутні 22 депутати районної ради.

Розгляд черги денної розпочався з питання «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 19.12.2018 № 2 «Про місцевий бюджет Василівського району на 2019 рік». Доповідала Людмила Величко, начальник управління фінансів райдержадміністрації.

Крім того, були розглянуті наступні питання:

- Про внесення змін та доповнень до Програми «Питна вода Василівського району на 2015-2020 роки» (із змінами та доповненням).

Доповідає: Філіпенко О.Є. – завідувач сектору житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації;

- Про внесення змін до районної Програми відшкодування вартості проїзду хворим нефрологічного профілю на 2018 - 2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 16.05.2018 р. № 10 (зі змінами).

Доповідає: Тричева О.А. – тимчасово виконувач обов’язків начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації;

- Про внесення змін до районної програми підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів у Василівському районі на 2016 – 2019 роки (зі змінами).

Доповідає: Горбик О.В. – в.о. начальника управління Державної казначейскої служби України у Василівському районі Запорізької області;

- Про внесення змін до Програми покращення та підвищення рівня ветеринарно-лабораторної діагностики хвороб тварин, небезпечних для здоров’я і життя людей та дослідження харчової продукції на 2017-2019 роки, затвердженої рішенням районної ради від 21 червня 2017р. № 11 (зі змінами).

Доповідає: Трипадуш К.Ж. – в.о. начальника Василівської районної державної лікарні ветеринарної медицини;

- Про внесення змін до рішення районної ради від 25.05.2017 № 9 «Про делегування кандидатів від Василівського району до складу госпітальної ради Василівського округу» (зі змінами).

Доповідає: Калінін Д.С. – голова районної ради.

Загалом депутатами районної ради сьогодні було розглянуто 6 питань черги денної.

Після розгляду питань черги денної позачергової сесії, було надано слово депутату районної ради Сергію Каліману з питання прийняття звернення до Президента України, Верховної Ради України, голови Запорізької обласної державної адміністрації про недопущення зняття мораторію на продаж землі без детального вивчення законодавчого підґрунтя.

 

 

 

п'ятниця, 06 Вересня 2019 15:38 | Переглядів: 682

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]