Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

БЛАГОДІЙНИЙ ВНЕСОК — ЗДОРОВІ ДІТИ

У житті трапляється чимало ситуацій, коли потрібна допомога, милосердя і розуміння. Ці якості, в першу чергу, на перше місце ставить у своїй роботі Василівська районна організація товариства Червоного Хреста України (РОТЧХУ). Ми завжди намагаємося "подати руку" тому, хто цього потребує. І особливо, коли справа стосується дітей.

Кожного року РОТЧХУ проводить багато благодійних акцій, націлених на лікування дітей з різними тяжкими захворюваннями. Одна із таких — "Допоможемо онкохворим дітям", яка наближає юне покоління до швидшого одужання.

Активно пропагують акцію наші патронажні медичні сестри. Ось Любов Вієнко на святкуванні Івана Купала у с. Мала Білозерка роздавала всім присутнім буклети про боротьбу та профілактику з онкологічними захворюваннями, СНІДом, туберкульозом, алкоголізмом та курінням, знайомила сільчан з благодійною акцією. Пізніше, у Василівці, у день вшанування святих апостолів Петра й Павла, Надія Довженко, Зоя Пастух та Тетяна Прохорець теж роздавали листівки інформаційного характеру та збирали кошти на допомогу онкохворим дітям.

До даної акції долучився заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Володимир Бандуров, який зробив свій вагомий внесок на благо дітей.

Бути милосердним та небайдужим може кожен з нас. Тож не стороніться "чужих" проблем, адже біда приходить неждано. Будьте милостивими, підтримайте акцію і ви. Ваш внесок — це запорука здорового майбутнього дітей району!

Зінаїда ВИСОЦЬКА
голова Василівської РОТЧХУ

 

середа, 01 Серпня 2012 15:30 | Переглядів: 811

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]