Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Ми вам допоможемо

На виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича здійснюється модернізація соціальних служб для повного охоплення увагою держави найуразливіших громадян. З цією метою вже з липня до штату Василівського районного центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді введено 18 посад фахівців з соціальної роботи, що дозволяє суттєво покращити надання соціальних послуг найуразливішим верствам населення.

У районі значно збільшено охоплення сімей з дітьми, що опинились в складних життєвих обставинах та проживають у віддалених населених пунктах. Соціальні послуги максимально наближені до їх отримувачів, тому що фахівці з соціальної роботи працюють безпосередньо в громаді за принципом дільничного.

Ми виявляємо та реєструємо сім’ї, окремих громадян, підлітків та дітей, які потребують соціальної, медичної, юридичної, психологічної, педагогічної та іншої допомоги, охорони та захисту їх морального та фізичного здоров'я, сприяємо формуванню в громаді сімейних цінностей та засад відповідального батьківства; вивчаємо проблеми сімей і здійснюємо їх соціальний супровід, встановлюємо причини конфліктних ситуацій, пропагандуємо здоровий спосіб життя, надаємо допомогу у працевлаштуванні, особливо молоді, співпрацюємо з органами охорони громадського порядку.

З метою покращення якості надання соціальних послуг, наші фахівці пройшли навчання на базі обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Робота соціальних працівників дуже важлива, тому що сім'ї у кризових ситуаціях часто не можуть самостійно подолати складні життєві проблеми і забезпечити повноцінний розвиток дітей.

Ніхто не знає, які проблеми зустрінуть його завтра, але вже сьогодні треба знати, хто готовий прийти на допомогу! Соціальні працівники відтепер чекають вас у кожній сільській, міській та селищній раді. Кожна сім'я чи особа, яка перебуває у складних життєвих обставинах, завжди можуть розраховувати на підтримку та кваліфіковану допомогу. Дізнатися більше про фахівців з соціальної роботи можна за телефоном районного ЦСССДМ 7-22-08.

 

Віктор МАНДИЧЕВ

 

середа, 01 Серпня 2012 15:35 | Переглядів: 796

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]