Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

НАЗК інформує

Представники НАЗК роз’яснили як розраховувати термін користування об’єктами декларування протягом не менше половини днів звітного періоду. Залежно від типу заповнюваної декларації термін користування або володіння об’єктами декларування розраховується по-різному.

 

Так, при заповненні

🔗щорічної декларації,

🔗декларації кандидата на посаду,

🔗декларації після звільнення

відомості про об’єкт декларування вказуються, якщо суб’єкт декларування, член його сім’ї володіли/користувалися таким об’єктом станом на 31 грудня або упродовж не менше половини днів звітного періоду – від 1 січня до 31 грудня – не менше, ніж 183 календарні дні сукупно.

Про це представники Департаменту перевірки декларацій та моніторингу способу життя НАЗК повідомили під час тренінгу «Фінансовий контроль – проблемні аспекти», який проходив минулого тижня в Запоріжжі за сприяння обласної ради.

🔗При поданні декларації перед звільненням – звітним періодом буде період від 1 січня до дати припинення діяльності. Тому відомості про об’єкт декларування у такій декларації вказуються, якщо суб’єкт декларування, член його сім’ї володіли або користувалися таким об’єктом упродовж не менше половини звітного періоду.

Наприклад, звітний період особи, яка 1 травня припиняє діяльність, пов’язану із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, буде становити від 1 січня до 1 травня – 121 день. Відомості про об’єкт декларування у такій декларації вказуються, якщо суб’єкт декларування, член його сім’ї володіли або користувалися таким об’єктом не менше, ніж 61 календарний день сукупно.

Нагадаємо, НАЗК спільно з Українською школою урядування упродовж жовтня – грудня проводять низку регіональних тренінгів для уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції в органах державної влади та місцевого самоврядування.

На сайті НАЗК https://bit.ly/2PrUDL2

 

вівторок, 17 Грудня 2019 16:45 | Переглядів: 199

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]