Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулися дві сесії районної ради

17 серпня відбулись засідання сімнадцятої та вісімнадцятої (позачергової) сесій районної ради шостого скликання. В роботі сесій взяли участь заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Володимир Бандуров, голова районної державної адміністрації, депутат обласної ради Сергій Грачов керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, правоохоронних органів, органів виконавчої влади району, члени районної молодіжної ради.

На засідання сесій прибули 19 депутатів районної ради.

На початку роботи сімнадцятої сесії керівництво району та уряду тепло привітали іменинників – депутатів районної ради Здорик Олену Олексіївну, Масленікову Діану Петрівну та заступника голови районної ради Кравця Анатолія Семеновича.

Крім того було вручено жінкам району посвідчення та нагрудні знаки почесного звання України “Мати-героїня” – Дяді Світлані Миколаївні (с. М. Щербаки), Сергєєвій Наталії Іванівні (с. Скельки), Мироненко Антоніні Дем’янівні (с. Орлянське).

Після прийняття порядку денного за основу депутати приступили до розгляду сесійних питань. Депутати схвалили ряд бюджетних питань, зокрема звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2012 року; внесення змін до бюджетних призначень; внесення змін та доповнень в рішення районної ради від 30.12.2011 №5 “Про районний бюджет на 2012 рік”. З зазначених питань депутатів проінформувала Кривуля В.В. – начальник фінансового управління райдержадміністрації.

Карєва Т.О. заступник голови райдержадміністрації доповіла депутатам Стратегію розвитку Василівського району на 2012-2015 роки.

Депутати внесли зміни в районну цільову програму “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІ” на 2012 – 2015 роки; до Програми розвитку освіти Василівського району на 2010-2012. Схвалили Програму соціальної підтримки громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи у Василівському районі на 2012-2016 роки та ряд інших питань.

Всього депутати розглянули 11 питань черги денної.

В різному слово було надано заступнику міністра економічного розвитку і торгівлі України Володимиру Бандурову.

Одразу після завершення сімнадцятої сесії, розпочала роботу вісімнадцята (позачергова) сесія районної ради шостого скликання. Порядок денний позачергової сесії складався з трьох питань, безперечно, головним з яких були заходи, спрямовані на використання регіональних мов або мов меншин, передбачені Законом України «Про засади державної мовної політики», на території Василівського району.

По другому питанню «Про надання дозволу відділу освіти на введення до штатних розписів Малобілозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та централізованої господарчої групи відділу освіти районної державної адміністрації двох одиниць водіїв» доповів заступник голови райдержадміністрації Калінін Д.С.

Заступник голови райдержадміністрації Карєва Т.О. озвучила зміни, що вносяться до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району на 2012 рік, затвердженої рішенням районної ради від 30.12.2011 № 4.

 

 

п'ятниця, 17 Серпня 2012 16:35 | Переглядів: 953

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]