Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

До школи з новеньким портфелем

Ось такі яскраві та гарні "шкільні сумки" з канцелярським приладдям днями отримали першокласники — хлопчики і дівчатка з багатодітних сімей. Вручили їх школярикам голова районної ради Сергій Джуган та голова райдержадміністрації Сергій Грачов, які від щирого серця побажали маленьким учням успіхів у навчанні, гарних оцінок, нових друзів, і щоб кожен день у школі приносив тільки радість та користь.

На цей важливий захід з усього району запросили 72 майбутніх першокласники разом з батьками. За головним шкільним атрибутом до Василівського ЦКД завітали 52 дитини. Кожен першокласник в урочистій атмосфері особисто виходив на сцену отримати свій портфелик: хтось трохи несміливо, шукаючи в залі маму розгубленими оченятами, а хтось жваво й з радістю.

Портфелі та канцелярські приладдя були придбані за кошти обласного бюджету у рамках щорічної акції "Першокласник", яка проводиться під егідою обласного управління у справах сім'ї, молоді та спорту.

— Діти, які не змогли приїхати до Василівки, отримують свої портфелі через соціальних працівників, — повідомив редакцію начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту РДА Володимир Прінь. — Хочу подякувати усім міським, селищному та сільським головам за підтримку й допомогу у проведенні даної акції, за сприяння у виявленні даної категорії дітей, сповіщення про захід, а у деяких радах — і за організацію колективного підвезення першокласників та батьків до райцентру.

А після урочистої частини на дітей чекав ще один приємний подарунок — розважальна програма з веселими клоунами, танці, ігри та конкурси. Отримавши незабутні враження від свята та новий і відповідальний статус "школяр", дітлахи сміливо крокують з першим портфелем у перший клас, у новий та цікавий світ пізнання.

 

Анна ШАПОВАЛОВА

 

 

 

п'ятниця, 31 Серпня 2012 15:08 | Переглядів: 926

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]