Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Рідна школо, зустрічай!

Перше вересня – це початок нового навчального року, це старт майбутніх звершень та досягнень у навчанні, це крок уперед. До цього важливого моменту старанно готуються і діти, і батьки, адже школа - один з найважливіших етапів у житті людини. У цей день шкільне подвір’я, яке з літа пустувало, стає гамірним і багатолюдним: на урочисту «лінійку» поспішають школярі, батьки та вчителі. Розпочинається велике свято, ознаменоване початком нового навчального року.

Всі учні гарно брані, з пахучими букетами та щасливі знову повернутися до стін рідної школи, радо зустрічають нових членів своєї великої шкільної родини – першокласників, а майбутні випускники хвилюються, що до дорослого життя залишається лише один важливий рік та, з іншого боку, радіють – ще рік бачитимуться зі своїми друзями і вчителями...

Поспішали привітати зі святом школярів і поважні гості. Так завітали на святкові «лінійки» до Орлянської ЗОШ І-ІІІ ст., Тополинської ЗОШ та Балківської ЗОШ І-ІІІ ст. голова районної ради Сергій Джуган, директор ПОП «Агрофірма «Злагода», депутат обласної ради Катерина Луценко, і не з пустими руками, а з подарунками. Сергій Васильович у кожній зі шкіл вручив першим вчителькам: Ларисі Мірошниченко (Орлянська ЗОШ), Світлані Чудновець (Тополинська ЗОШ) та Олені Окуньковій (Балківська ЗОШ І-ІІІ ст.) по збірці «Василівщина туристична та мистецько-поетична», щоб діти вже з перших уроків починали вивчати свій рідний край. Катерина Василівна у Тополиному подарувала школярам нові м’ячі, а першокласникам – канцелярське приладдя.

У Орлянській ЗОШ 1 вересня – подвійне свято, адже вся школа відзначає день народження директора Дмитра Анатолійовича Демешка. Цього року у свої стіни альма-матер прийняла на навчання 264 школяра, з них 23 першокласника та 25 учнів 11-го класу.

Тополинська ЗОШ радо зустрічала своїх 85 учнів, з яких 11 – першачки та 2 – майбутні випускники, а також 23 – школярі з с. Відножино. Окрім відножинців, навчаються тут і діти з с. Ульянівка. А у Балківській ЗОШ І-ІІІ ст. першокласників 12 та 10 одинадцятикласників. Всього ж у навчальному закладі цьогорік здобуватимуть знання 131 учень.

Шкільні урочисті «лінійки» завершилися традиційним першим дзвоником, який розпочав новий навчальний рік та погукав школярів у класні кімнати за парти. Цей рік видасться для когось легким, а для когось хвилюючим, але звісно, що він принесе дітям знання, радість та, безперечно, нових друзів. Тож бажаємо усім школярам успіхів у навчанні, більше радісних моментів, міцного здоров’я, невичерпного натхнення та нестримного бажання до пізнання!

 

 За матеріалами газети «НТ»

 

 
 

 

 

понеділок, 03 Вересня 2012 15:59 | Переглядів: 844

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]