Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

«Сонечко» засяяло по-новому

Дитсадок «Сонечко» Кам’янської сільради цієї осені зустрів своїх маленьких вихованців оновленим. Спільними зусиллями, тобто за кошти сільради, батьків та місцевих фермерів, вдалося не просто зробити косметичний ремонт, а встановити на подвір’ї дитсадка павільйон, новий паркан, замінити плиту на кухні, придбати ємкості для запасу питної води та міні станцію для подачі води на харчоблок і у приміщення груп дитсадка.

А встановлення двох водонагрівачів дозволило вирішити проблему гарячої води. І це ще не все. Останнім штрихом цієї грандіозної роботи стала заміна двох дверей у дитсадку.

Місцева влада щиро вдячна усім фермерам та приватним підприємцям, які надають посильну допомогу у створенні благ для жителів їхньої території. Зокрема, за словами сільського голови В’ячеслава Скориці, особливої подяки заслуговують керівники ФГ «Таврія» Віктор Кириченко, ТОВ «Кам’янський степ» Віктор Демченко, а також приватний підприємець Андрій Ставицький. Дякуючи їхній постійній підтримці, нині 32 дитини мають можливість відвідувати ДНЗ «Сонечко», який останнім часом став більш затишним та комфортним.

На жаль, проблеми повністю ще не вирішені. Відкритим залишається питання підвозу дітей. Адже у шкільному автобусі малюкам їхати не дозволяє діюче положення, а перевізники заявляють, що їм, начебто, не вигідно їздити по селу, та й дороги багатьох не влаштовують. Наразі ця проблема обговорюється у сільській раді, де шукають шляхи її вирішення.

 

За матеріалами газети «НТ»

 

вівторок, 18 Вересня 2012 13:40 | Переглядів: 825

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]