Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

В районній раді депутатський день

Сьогодні в районній раді пройшов депутатський день. Спочатку відбулись засідання чотирьох постійних комісій районної ради: з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, з гуманітарних питань та соціального захисту населення, з питань спільної власності та регуляторної політики і з земельних питань, екології та агропромислового розвитку. На постійних комісіях розглядались питання черги денної позачергової сесії.

Далі, депутати зібрались у великій залі засідань де під головуванням голови районної ради Дениса Калініна відбулось засідання п’ятдесят другої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання. У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні, на сесію були запрошені лише керівництво райдержадміністрації, начальник відділу фінансів райдержадміністрації та доповідачі з питань черги денної.

У пленарному засіданні взяли участь 27 депутатів районної ради.

Розгляд черги денної п’ятдесят другої (позачергової) сесії районної ради розпочався з бюджетного питання «Про внесення змін до рішення районної ради від 18.12.2019 № 2 «Про місцевий бюджет Василівського району на 2020 рік (08302200000)» (зі змінами)». Доповідала Людмила Величко – начальник відділу фінансів райдержадміністрації.

«Про Програму забезпечення лабораторної санітарно-гігієнічної діагностики та оцінки умов життєдіяльності людей, та покращення матеріально-технічної бази Василівської міжрайонної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2020 рік» та «Про затвердження Програми фінансової підтримки Василівської районної державної лікарні ветеринарної медицини на 2020 рік» доповів Костянтин Трипадуш – в. о начальника Василівської районної державної лікарні ветеринарної медицини.

Блок питань, що стосуються спільної власності відкрив Анатолій Підставка, заступник голови постійної комісії з питань спільної власності та регуляторної політики, він доповів «Про нормативно-правові документи з питань розпорядження майном, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району Запорізької області».

Головний спеціаліст відділу з питань власності виконавчого апарату районної ради Вікторія Мовчан інформувала присутніх:

- Про призначення Гаваги С.В. директором комунального закладу «Степногірський будинок культури «Мир» Василівської районної ради Запорізької області;

- Про призначення Гриценко А.В. завідувачем комунального закладу «Щербаківський сільський клуб» Василівської районної ради Запорізької

- Про призначення Дон Н.І. завідувачем комунального закладу «Балківський сільський клуб» Василівської районної ради Запорізької;

- Про призначення Крайник І.М. директором комунального закладу «Скельківський сільський будинок культури» Василівської районної ради Запорізької області.

У розділі Різне завідувач сектором освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Тетяна Герон ознайомила депутатів районної ради «Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку освіти Василівського району на 2018-2022 роки (зі змінами та доповненнями)».

Останнім розглядалось питання «Про внесення змін до рішення районної ради від 12.11.2015 № 5 «Про структуру, штатну чисельність та умови оплати праці працівників виконавчого апарату районної ради» (зі змінами)». Доповідав Олег Ошурков – керуючий справами виконавчого апарату районної ради

Загалом, депутатами районної ради було розглянуто десять питань черги денної, що отримали майже одноголосну підтримку депутатського корпусу.

 

середа, 10 Червня 2020 11:55 | Переглядів: 632

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]