Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Парламентські вибори мають відбутися з дотриманням усіх демократичних норм – Президент

Парламентські вибори в жовтні 2012 року мають відбутися з дотриманням усіх демократичних процедур - бути вільними, чесними та прозорими. На цьому Президент України Віктор Янукович наголосив під час засідання Ради регіонів, у якому беруть участь голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко та голова обласної ради Павло Матвієнко.

«Визначальними орієнтирами для всіх рівнів влади в нинішніх умовах мають бути відповідальність, висока організованість і дотримання демократичних процедур», - наголосив Віктор Янукович.

Глава держави звернув особливу увагу на необхідність забезпечення рівних умов для всіх політичних партій. «На першому місці, незважаючи на жорстку політичну конкуренцію, мають бути національні інтереси. Ефективний розвиток нашої держави нерозривно пов'язаний з розвитком демократії, однією зі складових якої є проведення вільних, прозорих виборів», - сказав він.

Президент нагадав, що Україна завчасно прийняла якісний закон про вибори народних депутатів, за який проголосувала конституційна більшість парламенту. «Сьогодні дуже важливо його виконати», - зауважив Віктор Янукович.

Глава держави також зазначив, що протягом часу, який залишився до виборів, необхідно вирішити окремі питання організаційно-технічного плану, зокрема щодо створення умов для ефективної роботи спостерігачів.

Парламентські вибори 2012 року мають суттєво підвищити довіру громадян як до парламенту, так і до влади в цілому саме за рахунок проведення відкритого і демократичного виборчого процесу,- наголосив Президент.

 

 

За матеріалами прес-служби Президента України

 

четвер, 20 Вересня 2012 09:44 | Переглядів: 731

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]